Lifestyle

Μπιγιονσέ ελληνική μόδα: Η εκρηκτική σταρ απογειώνεται με ελληνικές haute couture δημιουργίες

Μπιγιονσέ ελληνική μόδα: Η εκρηκτική σταρ απογειώνεται με ελληνικές haute couture δημιουργίες
Μπιγιονσέ ελληνική μόδα: Η τραγουδίστρια στο νέο βίντεο κλιπ της, τίμησε και την ελληνική δημιουργικότητα, επιλέγοντας να φορέσει δημιουργίες 2 Ελλήνων σχεδιαστών, της Μαίρης Κατράντζου και του Βρεττού Βρεττάκου.

Το πολυαναμενόμενο νέο visual album της Μπιγιονσέ «Black is King» μόλις κυκλοφόρησε κι όλοι μιλούν για ένα μοναδικό καλλιτεχνικό δημιούργημα – ύμνο στην μαύρη κουλτούρα. Η 38χρονη Queen B, περήφανη για την καταγωγή της, δίνει «φωνή» στην αφρικανική κοινότητα μέσα από τα κομμάτια της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ του σεβασμού σε κάθε άνθρωπο αφρικανικής καταγωγής.

Το «Black is King» που κυκλοφόρησε αποκλειστικά από το Disney +, ουσιαστικά συμπληρώνει τη συμμετοχή της Μπιγιονσέ στον «Βασιλιά των Λιονταριών». Πρόκειται για ένα οπτικό άλμπουμ που επικεντρώνεται στη μουσική του «The Lion King: The Gift», το οποίο είναι το πρωτότυπο soundtrack για το remake της ταινίας της Disney «The Lion King». «Μπορούμε να πούμε την πραγματική ιστορία μας για τον γενετικό πλούτο και τον πλούτο της ψυχής, που δεν αναφέρονται στα βιβλία της ιστορίας μας. Με αυτό το οπτικό άλμπουμ, ήθελα να παρουσιάσω στοιχεία της μαύρης ιστορίας και της αφρικανικής παράδοσης, με ένα μοντέρνο τρόπο και ένα καθολικό μήνυμα, για το τι σημαίνει πραγματικά να βρεις την ταυτότητά σου και να χτίσεις μια κληρονομιά» δήλωσε η Μπιγιονσέ για το τελευταίο της εντυπωσιακό project.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις 31 Ιούλ, 2020 στις 11:15 πμ PDT

Oι στυλιστικές επιλογές της Μπιγιονσέ στη διάρκεια του «Black is King» είναι μικρά έργα τέχνης μόδας. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει, στο τραγούδι «Water» του νέου της άλμπουμ, η θεαματική δημιουργία με πολλά βολάν, σε boho αποχρώσειςτης Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, του οίκου Mary Katranzou, από τη συλλογή της Φθινόπωρο 2019. Οι χορεύτριες που τη συνοδεύουν, απογειώνοντας το αισθητικό αποτέλεσμα, φορούν επίσης δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου .

Με ένα κρυστάλλινο ολόκεντητο φόρεμα με 450.000 Swarovski, εμπνευσμένο από τα χρώματα της Αφρικής, εμφανίζεται η Μπιγιονσέ στο νέο visual album της στο βίντεο κλιπ του Already.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_) στις 31 Ιούλ, 2020 στις 2:59 πμ PDT Η σταρ που συμπληρώνει την εμφάνισή της με ένα custom-made ζευγάρι ψηλές μπότες Tsakiris Mallas, επέλεξε για ακόμα μία φορά δημιουργία Vrettos Vrettakos. Η πρώτη τους προσέγγιση έγινε το 2012 και έκτοτε τον έχει εμπιστευτεί πολλές φορές για τις εμφανίσεις της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments