Lifestyle

Χαρδαλιάς: Στον Σεφερλή μετά την έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Χαρδαλιάς: Στον Σεφερλή μετά την έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό
Χαρδαλιάς: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή και αποτελεί έναν από βασικούς χαρακτήρες που ο κωμικός ηθοποιός υποδύεται στη σκηνή.

Στο Δελφινάριο για να παρακολουθήσει την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, λίγες ώρες μετά την ενημέρωση με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊό, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, πήγε να απολαύσει τον δημοφιλή κωμικό που τον μιμείται, στη θεατρική παράσταση «Dettolμη και Γοητεία». Σύσσωμη η οικογένεια Χαρδαλιά, η οποία είχε προκληθεί στην παράσταση, φορούσε μάσκες κατά την είσοδό της στο θέατρο.

Να τονίσουμε πως ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή και αποτελεί έναν από βασικούς χαρακτήρες που ο κωμικός ηθοποιός υποδύεται στη σκηνή. Ο Σεφερλής στην παράστασή του μεταμφιέζεται σε «Νίκο Χαρδαλιά» και μαζί με τον Τσιόδρα «ενημερώνουν» χιουμοριστικά το κοινό. Στη συγκεκριμένη βραδιά ο Νίκος Χαρδαλιάς μπήκε στο στόχαστρο του κωμικού ηθοποιού, ο οποίος του απηύθυνε τον λόγο πολλές φορές από τη σκηνή ζητώντας του να βγάλει τη μάσκα. Την οποία ο Χαρδαλιάς δεν αποχωρίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Χαρδαλιάς πηγαίνει να παρακολουθήσει μια παράσταση στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον υφυπουργό, καθώς πριν από λίγο καιρό, είχε πάει να παρακολουθήσει τον Τάκη Ζαχαράτο στο «Θέατρο Άλσος».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται να αγαπά τη σάτιρα αφού είχε επισκεφτεί και τον Τάκη Ζαχαράτο για να τον δει να τον μιμείται.

Ο ένας εκ των «πρωταγωνιστών» της καραντίνας είχε υποσχεθεί στον Έλληνα μίμο, τραγουδιστή και ηθοποιό πως θα πάει να τον δει σε μια παράστασή του. Και τελικά, πήγε το βράδυ της Τετάρτης (15 Ιουλίου) στην πρεμιέρα του καλλιτέχνη στο Θέατρο «Άλσος».

Μαζί του ήταν η γυναίκα του που εντυπωσίασε

Συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ο Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε το παρών στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου και γέλασε με την ψυχή του. Μάλιστα, τo ζευγάρι ντύθηκε ασορτί, στις αποχρώσεις του μπλε, με τη σύζυγο του κου Χαρδαλιά και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο επάγγελμα, να εντυπωσιάζει.

Τήρησε την υπόσχεσή του

Στη συγκεκριμένη παράσταση, δύο από τα πρόσωπα που μιμείται ο ταλαντούχος Τάκης είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας, με αφορμή την καθημερινή ενημέρωση που έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο μήνες ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε σχολιάσει ένα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο Instagram, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον μιμούνταν, γράφοντας: «15 Ιουλίου θα είμαι εκεί, στην πρεμιέρα. Και χωρίς τα κόκκινα γάντια. Κανόνισε μόνο τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας. Keep going Takis, καλή επιτυχία, τα λέμε στο Άλσος».

Οι δύο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις

Έτσι, συνοδευόμενος από τη λαμπερή σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έφτασε στο θέατρο λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ. Οι δύο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις και ευχαριστήθηκαν το σόου που προσέφερε ο ταλαντούχος Τάκης Ζαχαράτος, χαρίζοντάς του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Θυμίζουμε μάλιστα, μερικά χαρακτηριστικά λόγια του χαρισματικού perfomer Τάκη Ζαχαράτου για τη φετινή «μεγάλη καψούρα» που ακούσει στο όνομα «Νίκος Χαρδαλιάς», o οποίος είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην παράσταση. «Η Μύριαμ πάνω στον Χαρδαλιά βρήκε το είδωλο γιατί ήταν καψούρα με τον Γκλέτσο, μετά τον Ντάνο και τώρα πήρε σκυτάλη το sex symbol Χαρδαλιάς. Οπότε, καταλαβαίνεις, χτυπάνε όλες τα κεφάλια στον τοίχο για τον Χάρντι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments