Αθλητισμός

Ομάρ Ολυμπιακός: Είπε αντίο στους συμπαίκτες του – Πάει στη Γαλατά

Ομάρ Ολυμπιακός: Είπε αντίο στους συμπαίκτες του – Πάει στη Γαλατά
Ομάρ Ολυμπιακός: Όπως όλα έδειχναν και αφού η ομάδα του Πειραιά δεν πέρασε το εμπόδιο της Γουλβς, ο Νορβηγός άσος αποχωρεί από την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ.

Ήταν γνωστό σε όλους, έστω κι αν οι φίλοι του Ολυμπιακού, είχαν την ελπίδα ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα έμενε στην ομάδα. Η πρόταση που έχει ο Νορβηγός από τη Γαλατά είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των «ερυθρόλευκων» και έτσι ο Νορβγηγός άσος και εκ των αρχηγών της ομάδας του Πειραιά, θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ομάρ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς, όπου ο Ολυμπιακός αν και τα έδωσε όλα, δεν κατάφερε να περάσει στο Final-8 της διοργάνωσης. Σύμφωνα με το sport24.gr, ο έμπειρος δεξιός μπακ είπε: «Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου.

‘Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε».

Είναι φανερό ότι ο Ομάρ θα έμενε στο λιμάνι, αν τα οικονομικά δεδομένα ήταν διαφορετικά, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να επιλέξουν πάντα με την καρδιά τους. Ο Νορβηγός άσος έγραψη τη δική του ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ήρθε στην ομάδα από την Μπράουνσβαϊκ της Γερμανίας πριν από έξι χρόνια, κι αν εξαιρέσεις το εξάμηνο που πέρασε στη Χαλ το 2017, ήταν κομβικός για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε 170 φορές, σκόραρε 11 γκολ και έδωσε 16 ασίστ, ενώ εξίζει να σημειωθεί ότι με καμία άλλη ομάδα στην καριέρα του δεν έχει καν πλησιάσει αυτά τα νούμερα. Να θυμίσουμε ακόμα ότι είναι διεθνής με τη Νορβηγία, έχοντας παίξει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας 44 φορές.

Πανηγυρίζει για το δώρο από τη Λιόν ο Ολυμπιακός

Η μεγάλη πρόκριση της Λιόν απέναντι στη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίστηκε ξέφρενα από τους φίλους και τους παίκτες της Ολιμπίκ, αλλά και από τον συνονόματό της Ολυμπιακό. Γιατί;

Όχι, δεν έγιναν ξαφνικά οι Ολυμπιακοί φίλοι των «λιονέ», αλλά η συγκεκριμένη πρόκριση στέλνει την ομάδα του Μαρτίνς στα play off του Champions League εξασφαλίζοντας ακόμη και σε περίπτωση αποκλεισμού την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments