Lifestyle

Έρρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμά της μετά την περιπέτεια που πέρασε

Έρρικα Πρεζεράκου: Το πρώτο μήνυμά της μετά την περιπέτεια που πέρασε
Έρρικα Πρεζεράκου: Μέτα το ατύχημα που είχε, η πρώην πρωταθλήτρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της έστειλε και καθησύχασε όσους ανησύχησαν.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε χθες η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά από ατύχημα που είχε στην Κύνθο όπου έκανε τις διακοπές της. Υποβλήθηκε σε πεντάωρο χειρουργείο μετά τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων της.

Το κύμα συμπαράστασης και αγάπης μάλιστα προς την πρώην πρωταθλήτρια ήταν μεγάλο, κι έτσι σήμερα εκείνη μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους ανησύχησαν.

Η ανάρτησή της

«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Λίγα λόγια για την Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου με καταγωγή από τη Μάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London και Διοίκηση και Marketing στο Deree College, σύμφωνα με πληροφορίες από ishow.gr.

Από τα 17 εργάστηκε ως υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες.

Εντελώς απροσδόκητα ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Σε τρία χρόνια (2003) σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.  Το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2008 ήταν Ολυμπιακή χρονιά.

Το Replayce

Το 2004 ξεκίνησε μια μελέτη που ολοκλήρωσε το 2008 και έφτιαξε το Replayce, το οποίο έχει κατοχυρώσει και είναι παγκόσμια καινοτομία. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Το Replayce είναι μια μελέτη η οποία σαν στόχο είχε να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι είχε μεγάλη ανταπόκριση.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απολάμβαναν την αίσθηση του παίζω, γελάω, χαίρομαι για 1½ ώρα, ενώ στην πραγματικότητα παρακολουθούσαν ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης στηριγμένο στον κλασικό αθλητισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments