Lifestyle

Δώρα Παντέλη μαγιό: Ζαλίζει με το μπικίνι της η όμορφη αθλητικογράφος [pics]

Δώρα Παντέλη μαγιό: Ζαλίζει με το μπικίνι της η όμορφη αθλητικογράφος [pics]
Δώρα Παντέλη μαγιό: Πρόκειται για μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Η Δώρα Παντέλη είναι επιτυχημένη αθλήτρια, ταλαντούχα παρουσιάστρια και βαθιά μορφωμένη, ενώ δεν δυσκολεύτηκε να εντυπωσιάσει και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μια μελαχρινή καλλονή 

Μια μελαχρινή καλλονή κατάφερε να… σπάσει την πολυετή σιωπή του Ανδρέα Μικρούτσικου γύρω από τα τεκταινόμενα στην ελληνική τηλεόραση. Αιτία για την τότε ξαφνική τοποθέτηση του διάσημου πρώην παρουσιαστή ήταν η υποδειγματική παρουσία της σε εκπομπή στη Nova. Παράλληλα, συχνά πυκνά η πρώην μπασκετμπολίστρια ανεβάζει σέξι και αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Παίκτρια, εξαιρετική, με δεκαπενταετή παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ

Πάντως, οι λάτρεις του μπάσκετ δεν έχουν ανάγκη από συστάσεις. Παίκτρια, και μάλιστα εξαιρετική, με δεκαπενταετή παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ και παρουσίες στο φροντ λάιν της Εθνικής Ομάδας, έχει γνωρίσει την αναγνώριση για τις αθλητικές της ικανότητες. Ήδη από εκείνη την περίοδο της ζωής της, δεν είχε περάσει απαρατήρητο και το επίπεδό της και, φυσικά, η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση.

Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την παρουσίαση;

Εκτός από την πορεία της στην καλαθοσφαίριση, έχει να επιδείξει και υψηλό επίπεδο σπουδών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέχει associate’s degree στις επιστήμες και την προϊατρική. Παράλληλα, έχει αποκτήσει bachelor στην Αγγλική Φιλολογία και Λογοτεχνία, Ρητορική και Παγκόσμια Κουλτούρα, με υποειδικότητες στο θέατρο και τις τέχνες, αλλά και τις Πολιτικές Επιστήμες, τη Νομική και τη Φιλοσοφία. Πάντως, η είσοδός της στην τηλεόραση ήταν τυχαία, ή μάλλον συμπτωματική, καθώς προέκυψε μέσα από τη γνωριμία της με τον Γιώργο Συρίγο στον αέρα μιας εκπομπής. Η ίδια αναγνωρίζει πως η ανάλυση και η προπονητική άλλαξαν τον τρόπο που βλέπει το μπάσκετ και τη βοήθησαν να καταλάβει περισσότερο τους προπονητές της.

Πρόκειται για μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες στον χώρο της ελληνική δημοσιογραφίας. Πάντα καλοντυμένη και με καλογυμνασμένο σώμα η Δώρα Παντελή έγινε γνωστή ως ρεπόρτερ της Nova στη Euroleague. Αυτές τις ημέρες η Δώρα Παντέλη φαίνεται ότι βρίσκεται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, από όπου και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες. Όσο για τα σχόλια που δέχτηκε από τους ακολούθους της, ήταν αποθεωτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments