Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός: Υπογράφει για τέσσερα χρόνια

Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός: Υπογράφει για τέσσερα χρόνια
Φώτης Ιωαννίδης Παναθηναϊκός: Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του νεαρού επιθετικού από τους "πράσινους".

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Το θέμα του επιθετικού βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Θυμίζουμε ότι η βασική λύση για τον Ντάνι Πογιάτος αναμένεται να είναι ο Καρλίτος. Στην ομάδα υπάρχει ήδη ο Περέα, ενώ οι “πράσινοι” είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει και απομένουν λίγες ώρες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του νεαρού σέντερ φορ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στη μέρα. Ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «πράσινους». Ο παίκτης αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις από αύριο και θα είναι πλέον στη διάθεση του Ντάνι Πογιάτος.

Σε πρώτο πλάνο ο δεξιός μπακ

Από εκεί και πέρα σειρά παίρνει το θέμα του δεξιού μπακ που αναμένεται να τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Σίγουρα η περίπτωση Ίσλα είναι αυτή που θέλουν να ολοκληρωθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι αρκετά δύσκολη κάτι που δείνει ότι ο Ρόκα θα στραφεί μάλλον στην περίπτωση του Κορμπ. Ο Γερμανός περιμένει τους «πράσινους» αφού έχει μείνει ελεύθερος από το Ανόβερο.

Εκτός από την απόκτηση του βασικού δεξιού μπακ, οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν άλλη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για αυτή τη θέση. Πρόκειται για τον Θανάση Λύρατζη που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με μέλλον κάτι που ταιριάζει στο πρότζεκτ που θέλουν να τρέξουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Παρά το γεγονός ότι είχε μια γεμάτη σεζόν στον Βόλο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τον «έκοψε» από την προετοιμασία της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό με ποια μορφή θα γίνει η μεταγραφή του. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments