Lifestyle

Αυτή είναι η πιο όμορφη Κρητικιά του Instagram

Αυτή είναι η πιο όμορφη Κρητικιά του Instagram
Μετρά χιλιάδες ακολούθους που λατρεύουν να την χαζεύουν.

Δεν την είδαμε στην τηλεόραση, αν και θα έπρεπε. Δεν την γνωρίσαμε μέσα από τις πασαρέλες, όπου δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλα μοντέλα. Την μάθαμε όμως μέσα από το instagram, εκεί που πλέον κάθε όμορφη κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες συγκεντρώνοντας ακολούθους έτοιμους να σχολιάσουν το καλλίγραμμο και γεμάτο αισθησιασμό κορμί της. Ο λόγος για την πιο όμορφη Κρητικιά του instagram που ακούει στο όνομα Ελεάννα Παλαιολόγου. Γεννημένη στην Κρήτη, εργάστηκε ως personal trainer, ενώ είναι και μοντέλο του instagram. Ωστόσο ένα ακόμη ταλέντο που ανέπτυξε είναι αυτό του τραγουδιού.

Εκτός από το να γυμνάζεται και να ασχολείται με τη μουσική, η Ελεάννα  φροντίζει να εμπλουτίζει καθημερινά με νέες «καυτές» φωτογραφίες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να τρελαίνει τους χιλιάδες followers που την ακολουθούν. Μετρά ήδη πάνω από 74 χιλιάδες άτομα που την παρακολουθούν και το γεγονός πως έχει τόσο πολύ κόσμο να την ακολουθεί πιστά και να θέλει να μαθαίνει κάθε της βήμα, την κάνει ανάρπαστη και στις διαφημιστικές εταιρείες ενώ πρωταγωνιστεί και σε video clip κορυφαίων καλλιτεχνών. Το δυνατό της όπλο, φυσικά, είναι οι φωτογραφίες της με μαγιό… που κόβουν την ανάσα.

Το καλλίγραμμο κορμί της, είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης αν και για εκείνη αποτελεί απλά την καθημερινότητα της. Και αυτό γιατί η Ελεάνα Παλαιολόγου έχει κάνει σπουδές πάνω στο personal training και τον χορό. Οι φωτογραφίες της με μαγιό κόβουν την ανάσα καθώς αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο κορμί της. Όσον αφορά τη μουσική έχει ήδη  κυκλοφορήσει και το κομμάτι της με τίτλο «Ya Voy», το οποίο μετρά χιλιάδες views στο Youtube.

Είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη καταφέρει πολλά. Μετά από σκληρή δουλειά και πείσμα, τώρα την είδαμε να κυκλοφορεί και το δικό της τραγούδι.Μαζί με την ομάδα της αποφάσισε να βγάλει ένα καινούργιο κομμάτι και το έκανε πράξη. Το νέο της κομμάτι με τίτλο «Ya Voy», ηχογραφήθηκε στο Panik Room και έχει κυκλοφορήσει στο κανάλι της στο Youtube εδώ και καιρό .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments