Ελλάδα

Εξάρχεια χειροβομβίδα: Την εντόπισαν εργαζόμενοι σε συνεργείο που έκαναν ανακαίνιση [pics]

Εξάρχεια χειροβομβίδα: Την εντόπισαν εργαζόμενοι σε συνεργείο που έκαναν ανακαίνιση [pics]
Εξάρχεια χειροβομβίδα: Την εντόπισε ο ιδιοκτήτης στο πατάρι του σπιτιού του.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (13 Αυγούστου), μετά τον εντοπισμό μιας χειροβομβίδας σε σπίτι στα Εξάρχεια.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη χειροβομβίδα εντόπισε ο ιδιοκτήτης στο πατάρι του σπιτιού του, στην οδό Κομνηνών 29, στην περιοχή στο κέντρο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργείο που έκανε ανακαίνιση στο σπίτι, ανακάλυψε την χειροβομβίδα και άμεσα ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί του στρατού, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την περιοχή. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το διαμέρισμα δεν κατοικείτο εδώ και καιρό καθώς είχε αγοραστεί από μία γυναίκα πριν από μήνες. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Πάντως, σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε προς το τέλος του Ιουλίου, εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε πλυντήριο οχημάτων στο Κερατσίνι. Έτσι, σε αποκλεισμό της περιοχής από την οδό Παύλου Φύσσα στο ρεύμα προς Νίκαια και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι είχε προχωρήσει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Στο σημείο είχαν σπεύσει επίσης, ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας, ενώ στην περιοχή αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο είχε διακοπεί προσωρινά. Πάντως, αποκαταστάθηκε στις 2:30 το μεσημέρι η κυκλοφορία στη λεωφόρο Γ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι,που είχε αποκλειστεί από το πρωί και στα δύο ρεύματα, μετά τον εντοπισμό της χειροβομβίδας αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης. Η χειροβομβίδα απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments