Video

Έρρικα Πρεζεράκου: Παίρνει εξιτήριο – Το συγκινητικό μήνυμά της

Έρρικα Πρεζεράκου: Παίρνει εξιτήριο – Το συγκινητικό μήνυμά της
Έρρικα Πρεζεράκου: Ευχάριστα είναι τα νέα για την αγαπημένη αθλήτρια.

Η αγαπημένη αθλήτρια έστειλε νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και αποκάλυψε ότι ο παράμεσος, για τον οποίο είχε μεγάλη αγωνία για το πώς θα ανταποκριθεί μετά το πολύωρο χειρουργείο, είναι λειτουργικός.

Μία εβδομάδα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, όταν έπεσε από ταχύπλοο στην Κύθνο, η Έρρικα Πρεζεράκου παίρνει σήμερα εξιτήριο. Η αθλήτρια, η οποία έχασε το μικρό δάχτυλο του χεριού της, αλλά κατάφερε να σώσει τα υπόλοιπα, συγκινημένη ανέβασε ένα βίντεο στα stories της στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο.

«Η ώρα που μπαίνεις και η ώρα που βγαίνεις από ένα νοσοκομείο δεν είναι ποτέ η ίδια. Μπαίνεις άλλος άνθρωπος και βγαίνεις άλλος άνθρωπος, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ήρθε η ώρα να φύγω. Πάω σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Οι προσευχές σας εισακούστηκαν»

«Να σας πω κάτι. Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός. Είναι εδώ και είναι υγιής και είμαι χαρούμενη. Είμαι πολύ χαρούμενη». Και να αναφέρουμε πως η γνωστή Ολυμπιονίκης δημοσίευε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι κατάφερε να κρατήσει το δάχτυλο του χεριού της, το οποίο είχε κοπεί από την προπέλα του τζετ σκι στο οποίο επέβαινε.

Η Έρρικα Πρεζεράκου με καταγωγή από τη Μάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε χορογραφία καθώς και Διοίκηση και Μάρκετινγκ. Από τα 17 εργάστηκε ως υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες. Εντελώς απροσδόκητα ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Σε τρία χρόνια, το 2003, σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.  Το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments