Αθλητισμός

Ολυμπιακός Καμαρά: Εντείνονται οι φήμες για πρόταση πώλησης

Ολυμπιακός Καμαρά: Εντείνονται οι φήμες για πρόταση πώλησης
Ολυμπιακός Καμαρά: Έντονες οι φήμες για πώληση του διεθνή μέσου.

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα ενδεχομένως έρχεται και η ώρα του Μαντί Καμαρά. Ειδικότερα, υπάρχουν έντονες φήμες ότι οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να δεχθούν πρόταση για την πώληση του μέσου. Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, με αποτέλεσμα να τον “γλυκοκοιτάζουν”  από ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Σύμφωνα με τη “Sportime” τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν οι φήμες ότι αναμένεται μεγάλη πρόταση στους ερυθρόλευκους για τον διεθνή μέσο. Σύμφωνα με αυτές, η πώληση του μπορεί να φτάνει και τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιούκαστλ έχει αναφερθεί ως υποψήφια ομάδα για τον διεθνή μέσο και θα μπορούσε να διαθέσει αυτό το ποσό, αφού τόσο η Μίλαν, όσο και η Ρόμα που επίσης τον έχουν στη λίστα τους δύσκολα θα μπορούσαν να βγάλουν αυτό το διάστημα ένα τέτοιο ποσό από τα ταμεία τους. Θυμίζουμε ότι οΜοχαμέντ Μαντί Καμαρά αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος από το 2018 στον Ολυμπιακό.

Έπειτα από την μεταγραφή του Ραφίνια, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε άλλες τρεις μεταγραφές εντός των επόμενων ημερών, εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου που «τρέχει». Ειδικότερα και σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός  εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών, καθώς κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός παίκτη που θα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ραφίνια στην θέση του δεξιού αμυντικού.

Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός πλάγιου επιθετικού, ενώ βρίσκονται σε επαφές και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου. Σημειώνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν και για κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση αποχώρησης του Σεμέδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments