Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ολοταχώς για άλλα τρία αποκτήματα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ολοταχώς για άλλα τρία αποκτήματα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Oι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τριών ακόμη παικτών.

Έπειτα από την μεταγραφή του Ραφίνια, οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να προχωρήσουν σε άλλες τρεις μεταγραφές εντός των επόμενων ημερών, εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου που “τρέχει”. Ειδικότερα και σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός  εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών, καθώς κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός παίκτη που θα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ραφίνια στην θέση του δεξιού αμυντικού.

Παράλληλα εξετάζουν την περίπτωση ενός πλάγιου επιθετικού ενώ βρίσκονται σε επαφές και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Σημειώνεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν και για κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση αποχώρησης του Σεμέδο.

Παρελθόν ο Χασάν από τον Ολυμπιακό

Ο Αιγύπτιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ Αμπντελμονεΐμ, φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την ελληνική ομάδα να μην έχει διάθεση για συζήτηση. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποια κίνηση για τον Αχμέντ Χασάν.  Αυτό σημαίνει πως ο Αιγύπτιος αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μπράγκα. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη διάθεση αυτή τη στιγμή για να γίνει κάποια πρόταση αγοράς από τους Πορτογάλους, σύμφωνα με πληροφορίες από το SPORTIME.

Θυμίζουμε πως ποδοσφαιριστής των «Ερυθρόλευκων» με κάθε επισημότητα έγινε ο Αιγύπτιος επιθετικός στις αρχές της χρονιάς. Ο 26χρονος βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στο Πασαλιμάνι όπου και συμφώνησε με τους όρους της νέας συμφωνίας. Εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ανοίγοντας το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό, το οποίο έρχεται έξι μήνες μετά την αποχώρηση του και τον τερματισμό του δανεισμού του από την Μπράγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments