Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Ένα κορίτσι γεννημένο για καλοκαίρι

Χριστίνα Μπόμπα: Ένα κορίτσι γεννημένο για καλοκαίρι
Χριστίνα Μπόμπα: Οι ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές του μοντέλου.

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια της πολυταξιδεμένης Χριστίνας Μπόμπα, η οποία με τον σύζυγό της, δεν επέλεξαν μακρινούς προορισμούς. Πόνταραν με πάθος στις ομορφιές των ελληνικών νησιών και της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Έχοντας υποκύψει στη γοητεία των άγριων τοπίων της Σαντορίνης και στην απεραντοσύνη των παραλιών της Λήμνου, τον περασμένο μήνα, μόλις μπήκε ο Αύγουστος, η Χριστίνα έχει επισκεφθεί, την Λαμία, όπου πήγε στο εξοχικό της στα Καμμένα Βούρλα, την αγαπημένη της Μύκονο, τις Σπέτσες, αλλά και τη Σίφνο, όπου είχε γίνει και ο γάμος της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πέρασε από τα Μετέωρα, ενώ το ταξίδι της στην Ελλάδα συνεχίζεται, όπου πριν από λίγα 24ωρα βρισκόταν στη Χαλκιδική.

Το λαμπερό αυτό πλάσμα λατρεύει το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα, όπως και εμείς άλλωστε που χαιρόμαστε μαζί με τους χιλιάδες ακολούθους της στο instagram να την παρακολουθούμε να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της, επιδεικνύοντάς μας το πόσο όμορφη είναι και πόσο τυχερός ο άνδρας που την έχει. Αγαπά να φορά τα εντυπωσιακά μαγιό της και να φωτογραφίζεται με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πέρσι, την είδαμε στο ρόλο παρουσιάστριας του The Voice, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Εκτός όμως από παρουσιάστρια, είναι μοντέλο και influencer, αλλά πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά της.

Το μυστήριο του τι δουλειά κάνει, το έλυσε η ίδια, όταν βρέθηκε πριν από καιρό καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς νιώθει που έγινε γνωστή μέσα από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη, εκείνη απάντησε: «Είμαι η γυναίκα του Σάκη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Δεν με ενοχλεί αυτό. Κάνω πολλά πράγματα».

Όσο για το πώς προσδιορίζει η ίδια το επάγγελμά της; «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments