Αθλητισμός

Αρμάντο Σαντίκου Παναθηναϊκός: Εξετάζεται από τον Τσάβι Ρόκα

Αρμάντο Σαντίκου Παναθηναϊκός: Εξετάζεται από τον Τσάβι Ρόκα
Αρμάντο Σαντίκου Παναθηναϊκός: Πληροφορίες αναφέρουν πως προτάθηκε και εξετάζεται από τον τεχνικό των «πρασίνων».

Ως πιθανός αντικαταστάτης του Φεντερίκο Μακέντα, εφόσον πωληθεί, φαίνεται πως εξετάζεται ο Αρμάντο Σαντίκου ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Καρλίτος και Ιωαννίδη στην «πράσινη» γραμμή κρούσης, με τον Φεντερίκο Μακέντα να αποχωρεί εκτός απροόπτου από την ομάδα, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το olaprasina1908.

Πολύ ψηλά και στη λίστα του Άρη

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στο «τριφύλλι» να είναι ο διεθνής Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά και στη λίστα του Άρη. Ο παίκτης, όπως αναφέρεται, είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και επί Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν προτιμήθηκε τελικά ο Αντρές Τσάβες. Ο 29χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τους «πράσινους», ενώ είναι και οικονομικά προσιτός.

Το «τριφύλλι» παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του

Ο Σαντίκου μετράει 12 γκολ σε 35 εμφανίσεις με την Εθνική Αλβανίας, ενώ εντυπωσιακά είναι τα νούμερά του και σε συλλογικό επίπεδο. 41 γκολ και 12 ασίστ σε 79 ματς με τη Λουγκάνο, 20 γκολ και 4 ασίστ σε 65 ματς με την Ζυρίχη, 9 γκολ και 3 ασίστ σε 18 ματς με την Βαντούζ, 30 γκολ σε 42 ματς με την Λοκάρνο, 7 γκολ και 4 ασίστ σε 25 ματς με την Λέγκια. Φέτος ήταν βασικός με τη Μάλαγα, μετρώντας 13 γκολ και 1 ασίστ σε 37 συμμετοχές. Γενικά προέρχεται από γεμάτες και εξαιρετικές σεζόν και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το «τριφύλλι» να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

Όταν ο Αρμάντο Σαντίκου προτάθηκε αλλά δεν προχώρησε

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν σε αναζήτηση επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ αποχωρώντας από την ομάδα, πριν από μερικά χρόνια. Ένα από τα ονόματα που προτάθηκε ήταν αυτό του Αρμάντο Σαντίκου που την περασμένη, τότε, αγωνιστική περίοδο έπαιξε ως δανεικός από την Ζυρίχη στη Λουγκάνο.

Η περίπτωση του ποδοσφαιριστή εξετάστηκε αν και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησε. Έτσι συνεχίστηκε η προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθεί επιθετικός που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments