Αθλητισμός

Χολέμπας Ολυμπιακός: Πώς θα διαχειριστεί ο Μαρτίνς τον ιδιόρρυθμο μπακ

Χολέμπας Ολυμπιακός: Πώς θα διαχειριστεί ο Μαρτίνς τον ιδιόρρυθμο μπακ
Χολέμπας Ολυμπιακός: Ορισμένοι προβάλλουν ενστάσεις για την επιστροφή του πρώην διεθνή μπακ στον Πειραιά. Ζήτημα θεωρούν ότι είναι ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του.

Ο Χοσέ Χολέμπας επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από αξιοπρόσεκτη καριέρα σε Ρόμα και Γουότφορντ (κυρίως). Ο πρώην διεθνής μπακ έχει να φορέσει τα ερυθρόλευκα από το 2014, όταν και αποχώρησε για την ομάδα της Ρώμης. Το βράδυ της Κυριακής 16/8 αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με σκοπό να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Χολέμπας κρίθηκε ιδανική λύση για να καλυφθεί άμεσα το κενό του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πουλήθηκε στη Λίβερπουλ. Πιθανότατα, βέβαια, αυτή δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή αριστερού μπακ, αφού ενδέχεται να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης για την ίδια θέση.

Την τελευταία πενταετία ο Χολέμπας έπαιζε στη Γουότφορντ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές (14 στην Premier League, μία στο FA Cup). Συνολικά με τους Hornets έκανε 114 συμμετοχές στην Premier League, με έξι γκολ και 14 ασίστ.

Τη σεζόν 2014/15 φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 34 συμμετοχές, ενώ με τον Ολυμπιακό απ’ το 2010 έως το 2014 έκανε 135 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε 22 ασίστ. Ο Χολέμπας γεννήθηκε στο Aschaffenburg της Γερμανίας, όπου έπαιξε σε T. Obernau U19, SV Damm, Viktoria Kahl και Μόναχο 1860, από την οποία τον είχε αγοράσει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2010. Με την Εθνική Ελλάδας έκανε 38 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ.

Δεν θα έχει πρόβλημα ο Μαρτίνς

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την επιστροφή του Χοσέ Χολέμπας. Όμως στο λιμάνι, όπως αναφέρει το Sportime, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν τους ενδοιασμούς τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», δεν τίθεται θέμα διαχείρισης του ιδιόρρυθμου αριστερού μπακ.

Η αθλητική εφημερίδα στην ηλεκτρονική έκδοσή της θυμίζει ότι: «Τα καντήλια του (sic) ακόμη αντηχούν στο Ρέντη από τις ημέρες που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Πλέον βέβαια στα 36 του, λογικά θα έχει βάλει μυαλό», ενώ στη συνέχεια προσθέτει πως: «Και να μην έχει πάντως, για τον Μαρτίνς, δεν αλλάζει κάτι. Εδώ δεν «μάσησε», στην πρώτη του σεζόν, από κοτζάμ Τουρέ (προεδρικό δώρο, μην ξεχνιόμαστε) θα το κάνει από τον Χοσέ;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments