Αθλητισμός

Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Στην Ευρώπη ο μάνατζερ του «ερυθρόλευκου» μέσου

Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Στην Ευρώπη ο μάνατζερ του «ερυθρόλευκου» μέσου
Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Ο μάνατζερ του «ερυθρόλευκου» μέσου βρίσκεται στην Ευρώπη. Σημαίνει κάτι αυτό για το μέλλον του στον Πειραιά;

Ο Γκιλιέρμε αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ δεσπόζει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Η ομάδα του Πειραιά τον έχει «καπαρώσει» μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αν και θα ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Sportime, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου Φελίπε Γκιμαράες βρίσκεται στην Ευρώπη αυτές τις μέρες.

Η εφημερίδα αναρωτιέται αν αυτό σημαίνει κάτι για την καριέρα του Βραζιλιάνου. Συγκεκριμένα, το Sportime αναφέρεται στην παρουσία του ατζέντη του παίκτη αναφέροντας τα εξής: «Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα! Ο μάνατζερ του Γκιλιέρμε ο Φελίπε Γκιμαράες είναι στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες. Δεν αποκλείεται αυτό να συσχετίζεται και με συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό για τον Γκιλιέρμε. Θυμίζουμε οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου. Την ίδια στιγμή που υπάρχουν ομάδες από το εξωτερικό που έχουν «κυκλώσει» το όνομα του».

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε σίγουρα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη έτσι ώστε να τον έχει συγκεντρωμένο στα πολλά καθήκοντα που έχει αναλάβει μέσα στο γήπεδο, ειδικά με το σχήμα που χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτι που δεν προβλέπεται να αλλάξει αφού ταιριάζει στην ομάδα. Βέβαια, όπως φανερώνει και το παραπάνω δημοσίευμα, μόνο εύκολο δεν θα είναι κάτι τέτοιο αφού «σειρήνες» για τον Βραζιλιάνο ίσως υπάρξουν και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό και το ισπανικό, όπου είναι γνωστός.

Λίγα λόγια για τον Γκιλιέρμε

Ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είναι περισσότερο γνωστός ως Γκιλιέρμε. Έχει γεννηθεί στις 5 Απριλίου του 1991 και είναι 1.78 μ. Είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέζα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα.

Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς .Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντινέζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018. Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Δείτε στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή τον Γκιλιέρμε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments