Διεθνή

Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το τραβηγμένο χέρι της συζύγου του προέδρου της Αμερικής που συζητήθηκε

Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Η κίνηση με το τραβηγμένο χέρι της συζύγου του προέδρου της Αμερικής που συζητήθηκε
Ντόναλντ Μελάνια Τραμπ: Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Πρώτη Κυρία εικονίζεται την ώρα που κατεβαίνει τις σκάλες, βάζοντας το χέρι της πάνω στο φόρεμά της, θέλοντας να το συγκρατήσει ή μήπως να αποφύγει κάτι;

Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να θέλησε να βάλει το χέρι της στο φόρεμά της για να το συγκρατήσει προκειμένου να μην ανασηκωθεί και δώσει τροφή για σχόλια στις ταμπλόιντ, οι χρήστες του διαδικτύου, όμως, ισχυρίζονται πως για άλλη μια φορά θέλησε να αποφύγει τον σύζυγό της.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Πρώτη Κυρία εικονίζεται την ώρα που κατεβαίνει τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, βάζοντας το χέρι της πάνω στο φόρεμά της, θέλοντας να το συγκρατήσει, δεδομένου ότι έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Ωστόσο, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν πως με την κίνησή της αυτή ήθελε να αποφύγει τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, που επιχείρησε να της πιάσει το χέρι. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε και δεύτερη φορά να της πιάσει το χέρι προτού τελικά το βάλει στο πίσω μέρος της πλάτης της.

Οι χρήστες του Twitter είχαν ανάμεικτες απόψεις για την κίνηση αυτή, με κάποιον να γράφει: «Οχι, δεν θέλει να την αγγίξει», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Η Μελάνια προσπαθεί να συγκρατήσει το φόρεμά της για να μην το σηκώσει ο άνεμος».

Το ζευγάρι, που ταξίδευε με τον 14χρονο γιο τους, Μπάρον, προσγειώθηκε στη βάση Αντριους στην Ουάσινγκτον ύστερα από πτήση από το Νιού Τζέρσεϊ μετά τον θάνατο του αδελφού τού Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ, το Σάββατο σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επισκεφθεί τον αδελφό του την προηγούμενη ημέρα και αργότερα είπε σε δήλωσή του: «Δεν ήταν μόνο ο αδελφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον αποφεύγει Πάντως, αναφορικά με τη Μελάνια Τραμπ, δεν είναι η πρώτη φορά που αποφεύγει τον σύζυγό της, από την πρώτη κιόλας ημέρα στην προεδρική κατοικία, με κάποιους μάλιστα να λένε πως έχει βρει ένα κόλπο για να μην της πιάνει το χέρι κάθε φορά που φορά παλτό. Πώς; Το ρίχνει στους ώμους και χρησιμοποιεί τα χέρια της για να το συγκρατεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να της πιάσει το χέρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments