Αθλητισμός

Μαυρομάτης Παναθηναϊκός: Πάει στην ομάδα των «κομμένων»

Μαυρομάτης Παναθηναϊκός: Πάει στην ομάδα των «κομμένων»
Μαυρομάτης Παναθηναϊκός: Δεν περνάει από τον Πογιάτο για την επόμενη σεζόν. Αν πάει στην «ομάδα των κομμένων», αυτόματα το Τριφύλλι θα χρειαστεί μεταγραφή.

Στην αναζήτηση του καλύτερου δυνατού ρόστερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μπει δυνατά στην επόμενη σεζόν. Ο Ντάνι Πογιάτος και ο Τσάβι Ρόκα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν τους παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας και να αποφασίσουν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει, λαμβάνοντας υπόψιν την πορεία και όλης της χρονιάς που μας πέρασε.

Το τελευταίο όνομα που φαίνεται ότι θα προστεθεί στους κομμένους είναι ο Φάνης Μαυρομμάτης σύμφωνα με το sportime.gr. Θα είναι ο τρίτος αμυντικός μετά τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Βαγγέλη Θεοχάρη που θα κληθεί να βρει ομάδα. Δεν αποτελεί, πάντως, έκπληξη αφού χώρος για εκείνον δεν βρέθηκε ούτε τη χρονιά που μας πέρασε.

Ενδεχόμενη αποχώρησή του, όμως, αυτομάτως φέρνει και την ανάγκη μεταγραφής, αφού ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις στόπερ. Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, Βέλεθ και Πούγγουρα.

Ο τελευταίος εκ των τριών, μάλιστα, είναι και τραυματίας ακόμα.Μπορεί να υπάρχει ο Κουρμπέλης, ο οποίος κατά συνθήκη γίνεται να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση, αλλά καθίσταται σαφές πως το «τριφύλλι» θα χρειαστεί έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό για να βγάλει τη σεζόν χωρίς δυσκολίες. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν σκέψεις να δοκιμαστεί κάποια στιγμή και το σύστημα με τριάδα στην άμυνα.

Ο Θεοχάρης άκουσε χθες τα άσχημα νέα

Άσχημα νέα άκουσε ο Βαγγέλης Θεοχάρης που μέχρι έκανε προπονήσεις με το κανονικό γκρουπ των παικτών του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζερ του παίκτη είχε επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας και ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Του ζητήθηκε, όπως είχε γίνει και με τον Χουάν Χοσέ Περέα, να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 22χρονος χαφ, αν και αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια στα play off και είχε πάρα πολύ καλή απόδοση, τελικά δεν έπεισε τον Ισπανό τεχνικό για μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Έτσι, μετά τον Περέα, γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από το κανονικό γκρουπ προπονήσεων στο Κορωπί που ενημερώθηκε μέσω του εκπροσώπου του να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 22χρονος άσος που κατάγεται από τη Λιβαδειά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά από ό, τι φαίνεται αυτό δεν θα τον κρατήσει στην ομάδα. Ειδικά στην ηλικία του, θα πρέπει να παίζει για να αναδειχθεί. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η ποδοσφαιρική του αξία υπολογίζεται στις 200 χιλιάδες ευρώ, αν και ο Παναθηναϊκός ίσως τον αφήσει για πολύ λιγότερα, έτσι ώστε να μην πληρώνει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments