Lifestyle

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών»

Ιωάννα Τούνη οικογένεια: «Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών»
Ιωάννα Τούνη οικογένεια: Για άλλη μια φορά η γνωστή influencer, μίλησε μέσα από την καρδιά της.

Η Ιωάννα Τούνη για άλλη μια φορά μίλησε μέσα από την καρδιά της. Η γνωστή influencer δεν διστάζει να απαντήσει ακόμα και σε δύσκολες ερωτήσεις των ακόλουθών της στο Instagram. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ιωάννα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σε καραντίνα, με δική της πρωτοβουλία.

Μπορεί να πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές τόσο με τη διαρροή ενός «ροζ βίντεο» χωρίς την άδειά της, όσο και με τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, ωστόσο πλέον έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. Μία από αυτές αφορούσε την οικογένειά της, με την Ιωάννα να αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι είναι παιδί εκτός γάμου και πως οφείλει τα πάντα στην αγαπημένη της μητέρα.

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την απάντηση της Ιωάννας στο Instagram

Να σημειώσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε, επίσης, μέσω Instagram ότι μπαίνει σε καραντίνα επειδή άτομα του κύκλου της με τα οποία ήρθε σε επαφή πρόσφατα, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η γνωστή influencer θα ακολουθήσει προληπτικά αυτή την τακτική, όπως και κάποιοι φίλοι της, για να μην κολλήσουν τις οικογένειές τους σε περίπτωση που και οι ίδιοι νοσούν.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η επιχειρηματίας αναφέρει: «Δυστυχώς έχουμε πάρα πολλά κρούσματα σε Θεσσαλονίκη και σε Χαλκιδική. Και επειδή άτομα του κύκλου μου (με τα οποία ήρθα σε επαφή πριν κάποιες ημέρες) διαγνώστηκαν ως θετικοί στον Covid, είπαμε με τους φίλους μου να μείνουμε σε «καραντίνα» κάποιες ημέρες, μακριά από τους γονείς μας κλπ, να δούμε μήπως εμφανίσουμε κάποιο σύμπτωμα».

Δείτε την ανάρτηση για την επιλογή να μπει σε καραντίνα για να προστατέψει τους δικούς της ανθρώπους σε περίπτωση που νοσεί:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments