Αθλητισμός

Χάρι Μαγκουάιρ Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση κατά αστυνομικών

Χάρι Μαγκουάιρ Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση κατά αστυνομικών
Χάρι Μαγκουάιρ Μύκονος: Μπελάδες με το νόμο έχει ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος συνελήφθη στο νησί των «ανέμων».

Ποιος είπε πως οι αθλητές δεν πέφτουν σε παραπτώματα; Πέφτουν και ενίοτε έχουν θέματα με την Αστυνομία. Όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος σίγουρα συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Αυγούστου στη Μύκονο αφού ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο έξω από μπαρ του νησιού.

Μάλιστα, στο συμβάν συμμετείχαν και άλλοι συμπατριώτες του.

Η ένταση που δημιουργήθηκε οδήγησε πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, για να επιβάλουν την τάξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και οι άλλοι Βρετανοί άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και με σωματική βία. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, στο Α.Τ. Μυκόνου. Στο Αστυνομικό Τμήμα όμως συνεχίστηκε η ένταση καθώς οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Η είδηση της σύλληψής του σχολιάστηκε εντόνως στην Αγγλία από τα Μέσα Ενημέρωσης, με την ομάδα να αναγκάζεται  να προβεί σε επίσημη δήλωση για το συμβάν, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: «Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με τον Χάρι στη Μύκονο, έχουμε επικοινωνήσει, είναι απόλυτα συνεργάσιμος κι εκείνος με την Αστυνομία».

Το who is who του αρχηγού των “κόκκινων διαβόλων”:

Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1993, ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας είναι αρχηγός, και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Γεννημένος στο Σέφιλντ, πέρασε από τις ακαδημίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το 2011. Μέτρησε συνολικά 166 εμφανίσεις με τις “λεπίδες” και ήταν ο παίκτης της χρονιάς της ομάδας για τρία συνεχόμενα χρόνια, καθώς και η ένωση αθλητικογράφων τον τοποθέτησε ισάριθμες φορές στην ομάδα της χρονιάς της Football League One.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για τη Χαλ Σίτι για 2,5 εκατομμύρια ευρώ και δόθηκε δανεικός στη Γουίγκαν το 2015. Το 2017 πήγε στη Λέστερ Σίτι για 12 εκατομμύρια λίρες και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας το ύψος εκτιμήθηκε σε 80 εκατομμύρια λίρες, το υψηλότερο ποσό παγκοσμίως για αμυντικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments