Αθλητισμός

Μάνταλος ΑΕΚ: Νέα πρόταση της Αλ Νασρ στον Έλληνα διεθνή

Μάνταλος ΑΕΚ: Νέα πρόταση της Αλ Νασρ στον Έλληνα διεθνή
Μάνταλος ΑΕΚ: Η Αλ Νασρ δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Η Αλ Νασρ φαίνεται πως είναι έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο με τον παίκτη και την ΑΕΚ να σκέφτονται πολύ σοβαρά τη νέα αυτή προσφορά.

Είναι φανερό πως η ομάδα τον θέλει και το προσπαθεί, δίχως να εγκαταλείπει την υπόθεσή του αφού δεν αποκλείεται άμεσα να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του. Μάλιστα, πιο πιθανή από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια, στα οποία πολλάκις έχει προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, είναι η πώληση του Πέτρου Μάνταλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, η Αλ Νασρ μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, επανήλθε δριμύτερη και παρότι δεν έχει καταθέσει εγγράφως τη νέα της προσφορά, αυτή θα φτάσει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα προσφέρει στον 29χρονο μεσοεπιθετικό διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ και υψηλά μπόνους. Τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ικανοποιούν την «Ένωση», αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που θα έχει την ευκαιρία να σχεδόν τριπλασιάσει τις αποδοχές που είχε.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν και πρέπει να γίνουν σαφή δύο πράγματα: Αφενός μεν, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας για πώληση του Μάνταλου ο παίκτης θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και κατόπιν θα φύγει για το Ντουμπάι, αφετέρου δε έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Να αναφέρουμε πάντως, εφόσον πωληθεί ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, η «Ένωση» θα κινηθεί για την αντικατάστασή του και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς ήδη είναι σε επαφή με δύο υποψήφιους αντικαταστάτες.

Όπως προκύπτει λοιπόν, η πρόταση θα είναι τέτοια που η ΑΕΚ, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να φύγει από την Ένωση για την Αλ Νασρ έτσι απλά αλλά με μια «δυνατή» προσφορά. Και το συμβόλαιο που φέρεται να του προσφέρει η Αλ Νασρ είναι τέτοιο που δεδομένα θα σκεφτεί να μετακομίσει στο Ντουμπάι…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments