Lifestyle

Τουρίστριες στην Ελλάδα: Oι αιθέριες υπάρξεις επέστρεψαν στην Μύκονο

Τουρίστριες στην Ελλάδα: Oι αιθέριες υπάρξεις επέστρεψαν στην Μύκονο
Τουρίστριες στην Ελλάδα: Τολμηρά ντεκολτέ, μίνι, διαφάνειες και ελάχιστα στη φαντασία περιλαμβάνει το στιλιστικό «μενού» στο νησί των Ανέμων.

Οι αιθέριες υπάρξεις έχουν επιστρέψει στη Μύκονο και ήδη προκαλούν αίσθηση με τις «καυτές» τους εμφανίσεις, αφού αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία.

Η κάμερα μάλιστα, απαθανάτισε τις αιθέριες υπάρξεις, οι οποίες με τις εμφανίσεις τους κερδίζουν μια θέση στη λίστα με τις πιο σέξι εμφανίσεις για φέτος. Διαλέγουν από στρας μέχρι και φτερά επιλέγουν οι όμορφες παρουσίες, με σκοπό να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο κοσμοπολίτικο νησί και σίγουρα τα καταφέρνουν. Και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα!

Αυτό είναι βέβαια, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο στο ελληνικό νησί όπου γεμίζει από τουρίστριες με σέξι looks και αποκαλυπτικά ρούχα. Η Μύκονος μπορεί να είναι αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και την αντιμετώπισή του αλλά ως προς τις αισθησιακές υπάρξεις έχει επιστρέψει σιγά σιγά στην κανονικότητα. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει γυναικείες παρουσίες που κυκλοφορούν στα Ματογιάννια και εντυπωσιάζουν με τα κάλλη τους αλλά και τις στιλιστικές τους επιλογές, όντας πολύ ελαφριά και καλοκαιρινά ντυμένες. Στο βίντεο του Mykonos Live TV, μπορείτε να δείτε δεκάδες αιθέριες υπάρξεις που ήταν αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες.

Τα στενά της Μυκόνου λοιπόν, και το φετινό καλοκαίρι στην εποχή του κορωνοϊού, ζουν τις δικές τους στιλιστικές δόξες. Και όπως κάθε καλοκαίρι, μετατρέπονται σε… πασαρέλες, τις οποίες διασχίζουν αιθέριες υπάρξεις, παραδίδοντας πότε μαθήματα κομψότητας και πότε υπερβολής. Εξάλλου, αν δεν φορέσει κάποια γυναίκα το ρούχο «υπερπαραγωγή» που επιθυμεί στη Μύκονο, τότε που θα το βάλει; Οι επισκέπτριες που παραθερίζουν στο νησί των Ανέμων επιλέγουν ρούχα που βγάζουν… μάτια για να κάνουν μια βόλτα στις κοσμικά σοκάκια.

Και το στιλιστικό… μενού στο νησί των ανέμων περιλαμβάνει τα πάντα: Από τολμηρά ντεκολτέ, διαφάνειες, μίνι, βαθύτατα σκισίματα, καυτά σορτσάκια ή φορέματα. Και στη φαντασία, παραμένουν… ελάχιστα όπως φαίνεται και στον φακό του Mykonos Live TV που συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις πιο τολμηρές εμφανίσεις στα στενά της ελληνικού νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments