Ελλάδα

Κατερίνη οπλοστάσιο: Παιδιά το ανακάλυψαν μέσα σε εγκαταλελειμένο σπίτι

Κατερίνη οπλοστάσιο: Παιδιά το ανακάλυψαν μέσα σε εγκαταλελειμένο σπίτι
Κατερίνη οπλοστάσιο: Μια παρέα παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους μπήκαν σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι όπου βρήκαν χειροβομβίδες και εκρηκτικές ύλες.

Μια παρέα παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους μπήκε σε ένα εγκαταλελειμένο σπίτι στην Κατερίνη όπου αντίκρισε ένα μικρό οπλοστάσιο. Ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές που μετά την έκπληξή τους άρχισαν να εξετάζουν τα ευρήματα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του thestival.gr.

Μεταξύ άλλων στην οικία βρέθηκαν χειροβομβίδες, πυροκροτητές, εκρηκτική ύλη, φιαλίδια βουτανίου και άλλο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών.

Οι αρχές απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή το σενάριο εμπλοκής ατόμων με τρομοκρατική δράση. Για την αναγνώριση του υλικού χρειάστηκε να μεταβούν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης. Κλιμάκιο του Ελληνικού Στρατού παρέλαβε το στρατιωτικό υλικό και θα δρομολογήσει την καταστροφή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments