Αθλητισμός

Ούφε Μπεκ Παναθηναϊκός: Απέρριψε την Λίνγκμπι – Παραμένει στο «τριφύλλι»

Ούφε Μπεκ Παναθηναϊκός: Απέρριψε την Λίνγκμπι – Παραμένει στο «τριφύλλι»
Ούφε Μπεκ Παναθηναϊκός: Σε νέο «Γενς Βέμερ» εξελίσσεται ο Δανός εξτρέμ.

Άσχημα είναι τα νέα για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που πρέπει να βρουν λύση σε σχέση με την υπόθεση του Ούφε Μπεκ. Ο Δανός εξτρέμ απέρριψε πρόταση της Λίνγκμπι και έτσι θα παραμείνει -για την ώρα- στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ newspao.gr, «ο Ούφε Μπεκ βρήκε – αν και φάνταζε απίθανο – ενδιαφερόμενη ομάδα να τον αποκτήσει, αλλά εκείνος θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθήνας και να απολαμβάνει τις εισπράξεις του από τον Παναθηναϊκό. Σε κακόγουστο ανέκδοτο έχει εξελιχθεί ο Δανός εξτρέμ, ο οποίος εξελίσσεται σε νέος… Γιενς Βέμερ.

Ο Μπεκ αγνόησε την προοπτική να αγωνιστεί στην Λίνγκμπι. Βλέπει το μέλλον του ξεκούραστα… στην Ελλάδα να γεμίζουν οι τσέπες του τα επόμενα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν αυτό «κοστίσει» στην καριέρα του. Φαίνεται πως βλέπει… ότι δεν «τραβάει» ποδοσφαιρικά και δεν ενδιαφέρεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός έμπλεξε με την περίπτωση του Μπεκ, καθώς μοιάζει πιθανό να πληρώσει… έναν παίκτη που σκόραρε μόλις ένα γκολ στην θητεία του στην ομάδα!».

Ο Μπεκ έκανε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «πράσινων», ενώ σκόραρε, όπως αναφέρεται και παραπάνω, μόλις ένα γκολ. Θυμίζουμε ότι ο Δανός πλάγιος μεσοεπιθετικός ήρθε το περσινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού από το Ανόβερο, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής της χώρας του έχει τέσσερις συμμετοχές. Συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έχει μέχρι το 2022.

Οι πρώτες δηλώσεις από τον Φακούντο Σάντσες

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το Σάββατο που μας πέρασε μέσω βίντεο την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού δεξιού μπακ, Φακούντο Σάντσες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ο Νοτιοαμερικανός τόνισε ότι δεν χρειάστηκε και πολύ ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «πράσινων».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για τον σύλλογο ώστε να με πείσει. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η πιθανότητα να έρθω στον Παναθηναϊκό σκέφτηκα πως θα είναι μια πρόκληση για μένα. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο και θα γοήτευε κάθε ποδοσφαιριστή να αποτελέσει μέλος του, οπότε είχα μια σύντομη συνομιλία με τον Τσάβι μόνο μέσω μηνυμάτων και δεν χρειάστηκαν πολλά για να με πείσει», δήλωσε ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments