Video

Ελίφ επεισόδιο 657: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 25/08 – Ο Σελίμ λέει την αλήθεια στη Ζεϊνέπ 

Ελίφ επεισόδιο 657: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 25/08 – Ο Σελίμ λέει την αλήθεια στη Ζεϊνέπ 
Ελίφ επεισόδιο 657: Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του Σελίμ λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη ή το μωρό τους.

Στο σημερινό (25 Αυγούστου) επεισόδιο της σειράς, η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασής της να φύγει στον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ δεν χαίρεται όταν το ακούει.

Η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ για να πάνε στο γιατρό. Εκείνος είναι στη δουλειά και όταν θυμάται το ραντεβού φεύγει γρήγορα αλλά λιποθυμάει έξω από το γραφείο του. Όταν συνέρχεται βλέπει τους συναδέλφους του γύρω του οι οποίοι θέλουν να καλέσουν γιατρό αλλά ο Σελίμ θέλει να φύγει. Η Μελέκ αποχαιρετά τις συναδέλφους της. Ο Σελίμ καλεί τη Ζεϊνέπ και απολογείται για την καθυστέρησή του αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει από τον γιατρό.

Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και ο Σελίμ της λέει την αλήθεια

Του λέει πως το μωρό τους είναι καλά αλλά είναι θυμωμένη και απογοητευμένη από τον άντρα της. Η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει και στην οικογένειά της. Η Αλιγιέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Η υποστήριξη του Σελίμ στη Μελέκ, τους εκπλήσει όλους. Ο Γιαχιά ανακοινώνει στη Λεϊλά τα νέα. Η Μελέκ θα φύγει και έτσι εκείνη θα είναι μόνη με τον Γιουσούφ χωρίς εμπόδια ανάμεσά τους. Η Σιταρέ ρωτάει τη Μελέκ αν φεύγει εξαιτίας του Γιουσούφ και εκείνη το αρνείται. Η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη με τον Σελίμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υποστηρίζει τη Μελέκ και εκείνος της λέει πως έχει τους λόγους του.

Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη ή το μωρό τους. Ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη θυμώνει περισσότερο. Του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με τον Γιουσούφ και πιστεύει πως κάτι κρύβει. Ο Σελίμ δεν απαντάει. Η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση και ο Σελίμ της λέει την αλήθεια, πως πρόκειται να πεθάνει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να το πιστέψει και δεν ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σελίμ της λέει πως προσπαθεί πολύ για να αφήσει πίσω του για εκείνη και το μωρό τους μια καλή ζωή. Η Ζεϊνέπ του λέει πως αν πεθάνει εκείνος, δεν θα μπορέσει και εκείνη να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σελίμ της λέει πως πρέπει να το κάνει για το παιδί τους.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments