Ελλάδα

Αεροπλάνο Κέρκυρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Επιβάτης έπαθε αμόκ

Αεροπλάνο Κέρκυρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – Επιβάτης έπαθε αμόκ
Αεροπλάνο Κέρκυρα: Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του νησιού, καθώς επιβάτης άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου.

Σε αναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να προχωρήσει αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, καθώς επιβάτης άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας».

Πιο συγκεκριμένα, σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος της εταιρείας JET-2 στο αεροδρόμιο «Ι. Καποδίστριας» της Κέρκυρας, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μάντσεστερ. Τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία, λόγω του κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, επιβάτης τουρκικής καταγωγής, έπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλοι επιβάτες και να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας βρέθηκαν σε διαβουλεύσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι διαδικασία θα ακολουθηθεί, αφού τυπικά τα αεροδρόμια της χώρας είναι κλειστά για πτήσεις από Τουρκία λόγω κορωνοϊού.  Το αεροπλάνο έγινε δεκτό εξαιτίας της επίκλησης «emergency» από τον κυβερνήτη.

Τελικά, λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει για την ασθένεια Covid-19, με παρέμβαση του ΕΟΔΥ, κατέβηκε μόνο ο συγκεκριμένος επιβάτης ο οποίος συνελήφθη, ενώ το αεροπλάνο έφυγε κανονικά για να συνεχίσει το ταξίδι του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments