Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 52χρονου που πέθανε από τον ιό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 52χρονου που πέθανε από τον ιό
Κορωνοϊός Ελλάδα: Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός, τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο το έβγαζε λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήτανε που ήταν διασωληνωμένος», ανέφερε η μητέρα του.

Ένα από τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι και ο 52χρονος Σταύρος, ο οποίος εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μητέρα του ξέσπασε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

«Σήμερα θάψαμε το γιο μου, τον θάψαμε σήμερα τον γιο μου. Κάνω κουράγιο να στηριχτώ να περιποιηθώ τον πεθαμένο μου και τα άλλα τα παιδιά μου να τους δώσω ψυχραιμία. Καμιά μάνα να μην το περάσει στην κατάστασή μας, το σοκ, την στεναχώρια, τα τηλέφωνα ποιους θα πάρεις, την κλεισούρα μας, την απομόνωση, που δεν μπορούσα το παιδί μου να το χαϊδέψω να νομίζει ότι είμαστε εκεί. Ήτανε μόνος του και ήρθε μέσα στο σακίδιο, κανένας να μην το δει αυτό».

Και συνέχισε:

«Μέσα σε λίγο διάστημα χάθηκε το παιδί μου, τι να πω. Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός, τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο το έβγαζε λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήτανε που ήταν διασωληνωμένος».

Ο 52χρονος ανήμερα του Προφήτη Ηλία ανέβασε πυρετό, θεώρησε όμως, ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. “Και είχε πυρετό ως 38, έπαιρνε ένα ντεπόν κατέβαινε. 4 μέρες το καθυστερήσαμε και λέγαμε μωρέ τώρα αν πάει στο νοσοκομείο θα λένε έτσι, θα τον κρατήσουν, αλλά ύστερα πήγε σε πνευμονολόγο και από εκεί στο νοσοκομείο».

Στις 26 Ιουλίου μπήκε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώθηκε αμέσως για τον θάνατο του 52χρονου, που δεν είχε άλλα υποκείμενα νοσήματα. «Ήταν γερός. Είχε πάθει πνευμονία παλιά. 25 χρόνια. Πολλά χρόνια πιο μπροστά. Ήταν θηρίο άνθρωπος. Δεν έπαιρνε ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Στους 249 οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς ένας 85χρονος άνδρας φέρεται να κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με το thestival.gr, κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης από τη νόσο COVID-19.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο άνδρας έπασχε από τρία υποκείμενα νοσήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης που αποτέλεσε εστία μετάδοσης του νέου ιού. Πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό ανέρχονται στους 249, καθώς τουλάχιστον τέσσερις νέοι θάνατοι έγιναν γνωστοί σήμερα, Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίτερα κατέληξε ένας 83χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ακόμη, καταγράφηκε την Τρίτη ο θάνατος 65χρονης στη Μυτιλήνη, που δηλώθηκε σήμερα, στις αρμόδιες Αρχές. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό πως μια 90χρονη γυναίκα, ένα από τα κρούσματα κορωνοϊού από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα (26/8) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Ήταν το έβδομο θύμα του κορωνοϊού από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι (πλέον είναι 8). Επιπλέον, σήμερα έχασε τη ζωή της μια 87χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments