Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Αυτή είναι η πρόταση της Σίτι για τον Αργεντινό «μάγο»

Λιονέλ Μέσι: Αυτή είναι η πρόταση της Σίτι για τον Αργεντινό «μάγο»
Λιονέλ Μέσι: Η καταλανική Sport μεταφέρει ποια είναι η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσετσερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα φιγουράρει ως το φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι μετά την απόφαση του Αργεντινού να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει την προσφορά της για τον Αργεντινό «μάγο».

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η Σίτι δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους «μπλαουγκράνα» καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ενώ ταυτόχρονα δίνει στην Μπάρτσα και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Η αναφορά της Sport στην πρόταση της Σίτι

Από αυτούς τους τρεις, η Μπάρτσελόνα δεν «ξετρελαίνεται» για τον Βραζιλιάνο φορ, αλλά αντίθετα της αρέσει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ με τον Έρικ Γκαρσία υπάρχει ήδη συμφωνία, με το συμβόλαιο του νεαρού Ισπανού στόπερ με τη Σίτι να λήγει το 2021.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Σίτι θεωρεί ότι με αυτή την προσφορά, μπορεί να ελπίζει ότι θα πάρει θετική απάντηση από τη μεριά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Να σημειώσουμε ότι ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, TV3 θα παραιτηθεί αν ο Αργεντινός τελικά πει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα όπου θυμίζουμε ότι είναι αρχηγός. Επίσης, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι οπαδοί της Μπάρτσα δεν έχουν σταματήσει να διαδηλώνουν υπέρ του Μέσι, ενώ μικρής έντασης επεισόδια έγιναν και έξω από το Καμπ Νόου χτες.

Στην Αργεντινή, τα ΜΜΕ της χώρας, από όπου κατάγεται ο Μέσι, έχουν προεξοφλήσει ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την αγγλική ομάδα που προπονεί ο πρώην τεχνικός του Λίο στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Βερόνικα Μπρουνάτι. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι σύζυγος ενός παλιού στενού φίλου του Μέσι, του «Τόπο» Λόπεθ (επίσης δημοσιογράφου), ο οποίος έφυγε από την ζωή σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η πρόσβαση της στο περιβάλλον Μέσι είναι δεδομένη και, το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες της φαίνεται να είναι αξιόπιστες.

Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτησή της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments