Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν ξέρω πως κόλλησα κορωνοϊό, μπορείς να το πάθεις παντού»

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν ξέρω πως κόλλησα κορωνοϊό, μπορείς να το πάθεις παντού»
Αγγελική Ηλιάδη: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με τον κορωνοϊό, ενώ τόνισε ότι «μπορείς να κολλήσεις παντού».

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με τον κορωνοϊό αφού βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα, ενώ τόνισε ότι δεν ξέρει πώς κόλλησε. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι τώρα καλύτερα στην υγεία της, ενώ θυμίζουμε ότι είχε δημοσιοποιήσει ότι κόλλησε τον ιό από την πρώτη στιγμή.

Σήμερα, μίλησε στην εκπομπή Live News στο Mega. Ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Δόξα τω Θεώ καλυτερεύω. Γύρω στις 17 ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση».

Η Αγγελική Ηλιάδη εξήγησε πως δεν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό, αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό». Προς τιμή της παραδέχτηκε ότι αρχικά ήταν δύσπιστη όσον αφορά τον κορωνοϊό και, σίγουρα, δεν περίμενε ότι θα νοσήσει και η ίδια.

«Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα».

Δείτε όλη την συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη

Να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα για μια ακόμα μέρα παραμένουν πολλά, ενώ καταγράφηκαν 6 νεκροί στις τελευταίες 24 ώρες. Η επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ αναφέρει: «Σήμερα ανακοινώνουμε 259 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9531, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.

1975 (20.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4271 (44.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 35 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 11 (31.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 45.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 147 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 254 θανάτους συνολικά στη χώρα. 89 (35.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 93.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments