Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Κανονικά υπολογίζεται ο παίκτης – Οι προσφορές που απορρίφθηκαν

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Κανονικά υπολογίζεται ο παίκτης – Οι προσφορές που απορρίφθηκαν
Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Ο αμυντικός του «Δικέφαλου του Βορρά» φαίνεται να δέχθηκε δύο προτάσεις, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης τις απέρριψε.

Ο Ενέα Μιχάι φαίνεται ότι θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και για τη νέα σεζόν αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με δημοσίευμα, απέρριψε δύο προτάσεις για τον ταλαντούχο αμυντικό. Συγκεκριμένα, η Metrospot αναφέρει: «Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός Ενέα Μιχάι, μπορεί να μην συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Μπεσίκτας, όμως υπολογίζεται από τον Φερέιρα για τις επόμενες δραστηριότητες της ομάδας. Και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι μια Ιταλική ομάδα και μια Ολλανδική ενδιαφέρθηκαν για τον Μιχάι.

Η πρώτη με πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του και η δεύτερη με πρόταση για δανεισμό του. Και στις δύο προτάσεις, ο ΠΑΟΚ είπε όχι καθώς διευκρινίστηκε πως ο Μιχάι είναι μέλος του συνόλου για τη νέα σεζόν.

O 22χρονος αμυντικός που γεννήθηκε στη Ρόδο, αλλά είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, έχει παίξει 6 φορές με τον ΠΑΟΚ, έχει σημειώσει 1 γκολ, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό όπου και αναδείχθηκε. Συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έχει μέχρι το 2023.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς και τα ΜΜΕ, με ανακοίνωση, σε σχέση με τους τραυματισμούς στην ομάδα και για το πρόγραμμα των προπονήσεων. Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι ο Λέο Μάτος έχει πάρει άδεια και βρίσκεται στη Βραζιλία.

«Η σεζόν 2020-21 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και πλέον δουλεύει ενόψει της σέντρας στο πρωτάθλημα της Super League και της επόμενης ευρωπαϊκής πρόκλησης.

Η Τετάρτη (26.08) και η Πέμπτη (27.08) ήταν αφιερωμένες στην σωματική και πνευματική ξεκούραση όλων, μετά τη μάχη της Τούμπας κόντρα στους Τούρκους. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το πρωί της Παρασκευής (28.08) με μία δυνατή προπόνηση, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Τ’αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Το Σάββατο (28.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments