Αθλητισμός

Ολυμπιακός κορωνοϊός: Κρούσμα και στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Ολυμπιακός κορωνοϊός: Κρούσμα και στην γυναικεία  ομάδα μπάσκετ
Ολυμπιακός κορωνοϊός: Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου για το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο σύλλογος, εξετάστηκε κατά τη διενέργεια των προληπτικών ελέγχων και είναι ασυμπτωματικό. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Σε προληπτικό έλεγχο COVID-19 που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας, παρουσιάστηκε ασυμπτωματικό κρούσμα κορωνοΐου. Παράλληλα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες όπως ορίζονται από τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, ενώ θα ακολουθήσουν επαναληπτικές εξετάσεις για τα μέλη της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε το πρώτο κρούσμα στην αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Ακόμα ένα κρούσμα από τον χώρο του αθλητισμού. Αυτήν τη φορά από τον χώρο του μπάσκετ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού  βρέθηκε θετικός στον ιό. Ο ίδιος είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα σπίτι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον  και βρέθηκε θετικός. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα”!

Και το πρώτο κρούσμα στην αντρική ομάδα ποδοσφαίρου των Πειραιωτών

Θετικός στον  είναι ο  του . Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες στις 20 Αυγούστου, ο Πορτογάλος στόπερ έκανε τεστ για την COVID-19 και αυτό βγήκε θετικό. Διευκρινίζεται πως δεν έχει έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του και θα μπει σε καραντίνα. Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με την , την Κυριακή 30 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments