Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου 2020: Μετά την αναβολή στο προσκήνιο οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου 2020: Μετά την αναβολή στο προσκήνιο οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ
Τελικός Κυπέλλου 2020: Λιβάγια και πιθανώς, Ολιβέιρα θα καθίσουν άμεσα για συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Η αναβολή του τελικού Κυπέλλου άλλαξε τον προγραμματισμό της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα αντί να δώσουν οι παίκτες το ματς για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό, θα πάνε για προπόνηση.

Οπότε, είναι σε αναμονή καθώς αναμένουν πότε θα οριστεί η αναμέτρηση, με επικρατέστερη ημερομηνία τη 12η Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονη αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η εξέλιξη αυτή φέρνει στο προσκήνιο τις ανανεώσεις στην Ένωση.

Λιβάγια και μάλλον Ολιβέιρα θα καθίσουν άμεσα για συζητήσεις

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η συνάντηση με τον ατζέντη του Μάρκο Λιβάγια, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2021. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ καλό, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ενώ και ο Κροάτης φορ επιθυμεί να παραμείνει.

Βέβαια, όπως είναι σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις, όλα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και το οικονομικό. Πάντως, σύντομα θα γίνει ανάλογη κουβέντα και με την πλευρά του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Στον… αέρα ο τελικός Κυπέλλου με την ΕΠΟ να αναζητά νέα ημερομηνία

Νέο κρούσμα κορωνοϊού αποκάλυψαν τα τεστ που έγιναν στον Ολυμπιακό, ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, θετικός βρέθηκε στον τελευταίο έλεγχο ο Αργεντινός Μάξι Λοβέρα, ο οποίος γίνεται ο τρίτος «ερυθρόλευκος» που προσβάλλεται από τον ιό, μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, θεωρήθηκε δεδομένη νέα αναβολή του τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (30 Αυγούστους στις 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Έτσι με βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου του Ολυμπιακού θα πρέπει να υποβληθούν ξανά σε τεστ μετά από 48 ώρες και στο μεσοδιάστημα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα. Ο προβληματισμός στην ΕΠΟ σχετικά με την εξεύρεση νέας ημερομηνίας, αφορά στο γεγονός ότι αυτή εβδομάδα συγκεντρώνονται οι διεθνείς για τα ματς της εθνικής στο Nations League, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments