Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram: Ποζάρει με μαγιό και σαγηνεύει με το κορμί της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram: Ποζάρει με μαγιό και σαγηνεύει με το κορμί της
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή του καλοκαιριού της λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Η εκρηκτική ξανθιά δημοσιεύει τολμηρές φωτογραφίες στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της στο Instagram, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που τονίζουν και αναδεικνύουν τα πλούσια προσόντα της. Και όπως γίνεται αντιληπτό, τα σχόλια και τα likes των χιλιάδων followers δίνουν και παίρνουν, «υμνώντας» τις τέλειες αναλογίες της ή ζητώντας, αν είναι κοπέλες, συμβουλές για ένα καλλίγραμμο σώμα.

Η κούκλα Instagrammer με τους παραπάνω από 240 χιλιάδες ακολούθους, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΙ όπου και ξεχώρισε με την αριστοκρατική και σικάτη εμφάνισή της. Εξάλλου, είναι εμφανές πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μοντέλο με εκπληκτικό κορμί. Είναι χαρακτηριστικό της στον λογαριασμό της στο Instagram, να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με μπικίνι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αναδεικνύοντας τη σέξι πλευρά του εαυτού της.

Να αναφέρουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, στις αρχές του καλοκαιριού είχε δηλώσει πως έχει χορτάσει την πολυτέλεια και τη χλιδή και πως φέτος θα απέφευγε να κάνει διακοπές σε κοσμικά μέρη όπως η Μύκονος με αποτέλεσμα να καταλήγει σε άλλους προορισμούς. Και πράγματι, φέτος η Αλεξάνδρα, πήγε στην Ικαρία, την Κύθνο, τη Φολέγανδρο και πρόσφατα βρέθηκε και στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα, στη Λευκάδα.

Η «στημένη πόζα» που προκάλεσε πολλά σχόλια

Από το όμορφο νησί του Ιονίου, η Αλεξάνδρα, ανέβασε στο Instagram, μια πόζα της, όπου τη βλέπουμε να κρατά τα ψώνια της, έχοντας στα χέρια της τσάντες γνωστών οίκων μόδας και η ίδια έγραψε στα αγγλικά στη λεζάντα: «Δεν είμαι εθισμένη στα ψώνια, απλά βοηθώ την οικονομία». Αυτή η ανάρτηση του μοντέλου, προκάλεσε βροχή… πικρόχολων σχολίων, με άλλους να κάνουν λόγο για «στημένη πόζα» και να επισημαίνουν πως δεν υπάρχουν μπουτίκ αυτών των brands στο συγκεκριμένοι νησί και τους περισσότερους να της προτείνουν… άλλους τρόπους να βοηθήσει την ελληνική οικονομία, όπως το να αγοράσει δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments