Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια – Νέλσον Ολιβέιρα: Όλα δείχνουν παραμονή των δυο φορ

Μάρκο Λιβάγια – Νέλσον Ολιβέιρα: Όλα δείχνουν παραμονή των δυο φορ
Μάρκο Λιβάγια - Νέλσον Ολιβέιρα: Οι δυο επιθετικοί είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσουν να φοράνε τα "κιτρινόμαυρα".

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν στο μυαλό τους μόνο τον τελικό Κυπέλλου. Από τη στιγμή που αυτός δεν έγινε ποτέ οι “κιτρινόμαυροι” πρόκειται να εντείνουν τις προσπάθειές του για να κλείσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με το ρόστερ του συλλόγου. Δυο από τα ανοιχτά μέτωπα είναι τα συμβόλαια των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Μπορεί και τα δυο να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2021 αλλά στην ΑΕΚ θέλουν να γνωρίζουν άμεσα το τι θα γίνει με τις περιπτώσεις τους.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ πιο προχωρημένη είναι η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Ο μάνατζερ του Κροάτη σέντερ φορ έχει ήδη φτάσει στην Αθήνα για να έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο έμπειρος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα” και τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο αξιώνει και μια αύξηση που η αλήθεια είναι πως την έχει κερδίσει με την αξία του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές αναμένεται να τα βρουν και ο παίκτης θα υπογράψει μέχρι το 2023 ή 2024.

Θετικά μηνύματα και από Ολιβέρια

Λίγο διαφορετική είναι η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος εξάντλησε τις πιθανότητες για ένα καλύτερο συμβόλαιο σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Από τη στιγμή που δεν βρήκε πρόταση που να τον καλύπτει πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος είναι χαρούμενος στη χώρα μας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ένωση.

Ωστόσο σε αντίθεση με τον Λιβάγια το συμβόλαιο του δεν αναμένεται να είναι τόσο μεγάλο χρονικά. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπογράψει για έναν επιπλέον χρόνο. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Παράλληλα περιμένει να πάρει και μια μικρή αύξηση μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν. Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολιβέιρα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο της ΑΕΚ.

Παράλληλα, προχωρά και το θέμα απόκτησης εξτρέμ. Ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις και μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα θέλουν να επιλέξουν έναν παίκτη που θα είναι κλασικός ακραίος και θα δίνει πλάτος στο παιχνίδι της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments