Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Πάει για γκολκίπερ και εξτρέμ ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Πάει για γκολκίπερ και εξτρέμ ο «Δικέφαλος»
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Παρά τη δύσκολη κλήρωση με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League, ο «Δικέφαλος» δεν αλλάζει το μεταγραφικό του πλάνο για ενίσχυση.

Για άλλο ένα καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ έχει να ανέβει έναν «Γολγοθά» αφού μπροστά του βρίσκεται η Μπενφίκα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Chmapions League. Κάποιος θα έλεγε ότι με μια τέτοια κλήρωση, οι επενδύσεις δεν είναι εύκολες καθώς η πρόκριση αποτελεί παραπάνω από αμφίβολη. Όμως, το Sportime υποστηρίζει ότι ο «Δικέφαλος» δεν θα κάνει πίσω στο μεταγραφικό του πλάνο και ελπίζει να γευτεί τη χαρά μέσα στο γήπεδο μετά από την ενίσχυσή του.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλητική εφημερίδα αναφέρει ότι: «Θεώρησα πως η Μπενφίκα θα έβαζε φρένο στον ΠΑΟΚ. Ναι μεν το ματς την Τούμπα, αλλά δεν παύει να είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα μπορούσε. Με το Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλισμένο θα μπορούσε να μην «τρέξει» άμεσα κάποια μεταγραφή. Όμως «όχι»! «Εξτρέμ και τερματοφύλακα» πριν από το ματς. Για τον «άσο», συζητούν καθημερινά Ρέμπε και Γκαλίνοβιτς. Ίσως να έρθει πιο γρήγορα…».

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα στη Βραζιλία παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο διεθνή με την Under-23 της Βραζιλίας, τερματοφύλακα της Σάο Πάολο, Λούκας Πέρι.

Μάλιστα, τονίζεται πως ο «Δικέφαλος» έκανε πρόταση για τον ετήσιο δανεισμό του, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Λούκας Πέρι πέρσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο (ως δανεικός) στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ερίζει για την απόκτησή του και η Έβερτον.

Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Κώστας Τσουρέλας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογραμμίζοντας πολλές φορές με έμφαση πως ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές. «Το έχω πει επανειλημμένα, χωρίς να είμαι επικριτικός. Θέλει δύο παίκτες στο κέντρο. Δεν ξέρουμε την εξέλιξη που θα έχει ο Μίσιτς σε πόσο χρόνο και πως θα επιστρέψει. Ένα back up στην άμυνα, είδαμε τραυματίστηκε ο Ροντρίγκο. Πρέπει να έχουμε τρίτο στόπερ. Γιατί αργεί ο Κρέσπο;

Έδειξε καλό πρόσωπο, έδωσε τα μέγιστα, δεν είχε απουσίες. Τον πιστεύω, έφερε σταθερότητα. Αργεί να επιστρέψει. Αν δεν γυρίσει άμεσα ο Κρέσπο, να πάρουμε έναν παίκτη. Έχω ενστάσεις για τον Ίνγκασον, έχει συγκεκριμένα και περιορισμένα προσόντα για τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα έχει μακρά καριέρα στην ομάδα. Δεν παίζουν ρόλο τα λεφτά. Δεν λέει κάτι που είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή. Κρίνω μόνο το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο Ίνγκασον. Δεν μπορεί να δώσει παραπάνω και δεν μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ παραπάνω μεγάλο», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments