Ελλάδα

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Εκτός ΜΕΘ η 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ – Βελτιώνεται η κατάσταση της

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Εκτός ΜΕΘ η 17χρονη στο ΑΧΕΠΑ – Βελτιώνεται η κατάσταση της
Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Θετικά νέα για την 17χρονη που είχε διασωληνωθεί στο ΑΧΕΠΑ καθώς πλέον έχει βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι μια 17χρονη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν το νεαρότερο κρούσμα του ιού στη χώρα μας. Μάλιστα είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της νόσησε βαριά με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Τις τελευταίες δέκα μέρες η 17χρονη έδινε μάχη για τη ζωή της, αλλά πλέον τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερη για την ίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται από την Δευτέρα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της. Θυμίζουμε ότι είχε διασωληνωθεί από το περασμένο Σάββατο και αυτό που προβλημάτιζε τους γιατρούς είναι ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί.

Κατέληξε άλλος ένας ηλικιωμένος από κορωνοϊό στη χώρα μας

Άλλη μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο σχετικά με τον κορωνοϊό και την πορεία του στη χώρα μας. Ένας 79χρονος που διέμενε στο γεροκομείο «Αγία Κυριακή» έχασε τη ζωή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είχε άνοια που θεωρείται υποκείμενο νόσημα. Ο 79χρονος κατέληξε στις 2:46 π.μ. από καρδιοοαναπνευστική ανακοπή λόγω λοίμωξης covid 19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, 31 Αυγούστου, έφυγαν από τη ζωή μια 68χρονη και μια 88χρονη στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, επίσης με υποκείμενα νοσήματα.Αμφότερες διέμεναν στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι. Οι νεκροί από τον οίκο ευγηρίας έχουν φτάσει πλέον τους 19, ενώ συνολικά στη χώρα μας τους 269.

Αρνητικά τα νέα τεστ στη βιομηχανία μετάλλων στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, αρνητικά βγήκαν τα τεστ και των 14 υπαλλήλων βιομηχανίας μετάλλων στη Δυτική Θεσσαλονίκη οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί αρχικά θετικοί στον κορονοϊό. Και οι 14 εργαζόμενοι επανέλαβαν το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο και όλοι βγήκαν αρνητικοί στον ιό.

Ωστόσο, παραμένουν σε καραντίνα και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα τους επισκεφτεί πραγματοποιώντας και τρίτο τεστ προκειμένου οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει. Η επιχείρηση έκλεισε για δύο μέρες και πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments