Lifestyle

Έτσι αποχαιρέτησε τον Αύγουστο η Νάντια Μπουλέ

Έτσι αποχαιρέτησε τον Αύγουστο η Νάντια Μπουλέ
Με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Έφυγε και ο Αύγουστος που σημαίνει το τέλος του καλοκαιριού, της ανεμελιάς και της διασκέδασης. Φυσικά στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αλλά λέμε τώρα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν. Ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί μετρούν αντίστροφα για τα νέα τους προγράμματα, αν και κάποιες εκπομπές έχουν ήδη ξεκινήσει για να προλάβουν στον ανταγωνισμό. Η Νάντια Μπουλέ την τηλεοπτική σεζόν που μας έρχεται θα επιστρέψει τηλεοπτικά στον Alpha και μέσα από τη σειρά «Αγγελική». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός θέλησε,  να πει το δικό της ξεχωριστό «αντίο» στον Αύγουστο λίγο πριν… βουτήξει στη νέα σεζόν!

Η Νάντια Μπουλέ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από την παραλία όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει τόσο η καλλίγραμμη σιλουέτα της όσο το ξεχωριστό της μπικίνι! «31 Αυγούστου 2020. Goodbye August», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ και όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν… «βροχή» τα likes!

Η Νάντια γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1984 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την τηλεόραση στα 11 της χρόνια, συμμετέχοντας στην εκπομπή “Bravissimo” με τη Ρούλα Κορομηλά.

Τελειώνοντας το σχολείο, μπήκε δυναμικά στην ομάδα του Mad Tv αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής “Live at 8”. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της έγινε μέσα από τη συχνότητα του Alter και την εκπομπή “LifeStyle”, μέχρι την “μετακόμισή της στο Mega (2008-2009) και την εκπομπή “Όμορφος Κόσμος Το Πρωί”. Για περισσότερα από έξι χρόνια μας κράτησε συντροφιά μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του V FM.

Το φθινόπωρο του 2010 εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Τοp Chef”. Ακολουθούν οι εκπομπές Elatte και Black Out που φέρουν την υπογραφή της ενώ αργότερα τη βλέπουμε και σε ρόλο χορεύτριας στο Dancing with The Stars 2.

Ιδιαίτερα καλλίφωνη η Νάντια Μπουλέ, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές της μουσικής σκηνής ενώ το 2013 συμμετείχε και στο μιούζικαλ Fame. Μεταξύ άλλων,, ακολούθησαν και η παιδική παράσταση Ο Μάγος του Οζ και το 2016 το μιούζικαλ Sweet Charity. Ενώ ακολουθούν και άλλες παραστάσεις στο θέατρο. Μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, ενώ το χόμπι που την έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια είναι ο χορός φλαμένκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments