Αθλητισμός

Κασάμι Ολυμπιακός: Ο Ελβετός θέλει επιστροφή στον Πειραιά

Κασάμι Ολυμπιακός: Ο Ελβετός θέλει επιστροφή στον Πειραιά
Κασάμι Ολυμπιακός: Ο πρώην «ερυθρόλευκος» θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά. Τι κινήσεις κάνει ο ατζέντης του.

Είναι ο παίκτης που σε όλες τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό αφού από τότε που έφυγε, επιζητεί την επιστροφή του. Ο λόγος για τον μέσο Παϊτίμ Κασάμι. O 28χρονος διεθνής είχε έρθει στον Ολυμπιακό από τη Φούλαμ τον Ιούλιο του 2014.

Τώρα, ο πρώην «ερυθρόλευκος» έχει μείνει ελεύθερος από την ελβετική Σιον και, σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι προέρχεται από την καλύτερη – ίσως – σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας τον ηγέτη της ελβετικής ομάδας. Μάλιστα, ήταν μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του ελβετικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ, αλλά και 4 ασίστ.

Ο Ελβετός διεθνής, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν την περίπτωση του. Υπογραμμίζεται πως τον Ελβετό διεθνή τσεκάρουν παράλληλα Γαλατασαράι, Νις και Βαλένθια.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έχουν ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Γιάν Εμβιλά από την Σεντ Ετιέν. Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο Γάλλος και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά. Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 30χρονου χαφ στον Πορτογάλο τεχνικό, Πέδρο Μαρτίνς υποστηρίζοντας πως η μεσαία γραμμή της ομάδας την επόμενη σεζόν θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως, η περίπτωση του Γιάν Εμβιλά μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Δείτε βίντεο με τον Γάλλο σταρ

Υψηλό το κασέ του παίκτη των «στεφανουά»

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Σεντ Ετιέν στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων για τον Μιγκέλ Τράουκο. Οι «στεφανουά» δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τον 30χρονο άσο, αλλά το κασέ του που φτάνει το 1,8 εκατομμύρια ευρώ αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του και στη συνέχεια να προχωρήσουν για την αγορά του, μέσω κάποιας οψιόν που θα έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments