Αθλητισμός

Ολική ανατροπή για τον Μέσι

Ολική ανατροπή για τον Μέσι
Μέσι Μπαρτσελόνα: Δημοσιογράφος από την Αργεντινή εκτιμά ότι οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα έχουν αυξηθεί.

Τα δεδομένα που αφορούν στον Λιονέλ Μέσι και την παραμονή του στην Μπαρστελόνα αλλάζουν συνεχώς, με τα δημοσιεύματα από τον ξένο Τύπο να είναι πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως όλα δείχνουν, η ιστορική αποχώρηση του Μέσι δεν θα πραγματοποιηθεί το 2020. Αυτό προκύπτει από τη μονολεκτικά καταφατική απάντηση του Χόρχε Μέσι, στην ερώτηση του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού «Cuatro» για τον αρχηγό της Μπάρτσα και της εθνικής Αργεντινής. «Εξετάζει την πιθανότητα να μείνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και μετά να αποχωρήσει ως ελεύθερος».

Τα νέα δεδομένα διαμορφώθηκαν στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα μετά τη συνάντηση του προέδρου, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και του πατέρα του Αργεντινού, Χόρχε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρτίν Αρέβαλο, που αποκάλυψε την εξέλιξη με το περίφημο φαξ του 33χρονου, πλέον οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη στην Μπαρτσελόνα έχουν αυξηθεί στο 90%. «Υπάρχουν πλέον 90% πιθανότητες ώστε ο Μέσι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση», εξέφρασε ο ρεπόρτερ και πλέον αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και μετά να αποχωρήσει από την ομάδα

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του δεν σταματά εδώ και συμπληρώνει το εξής: «Ο Μέσι σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και να φύγει από τη μεγάλη πόρτα στο τέλος του συμβολαίου του. Αυτή την Πέμπτη θα αποφασίσει. Η διοίκηση τον παρακάλεσε να μείνει. Ο Μέσι θα λύσει το θέμα σύντομα και αυτό θα το ανακοινώσει». Πάντως, σύμφωνα με το «Cadena SER», ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σύγχρονης εποχής «δεν είναι σίγουρος για τίποτα, σχετικά με το μέλλον του».

Προφανώς καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, εφόσον βέβαια επαληθευθεί το σενάριο, διαδραμάτισε το οικονομικό ζήτημα, ενώ την αξιοπιστία του ρεπορτάζ του δημοσιογράφου από την Αργεντινή επιβεβαιώνει ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι, που μίλησε στο «Tuttomercato». «Η αίσθησή μου είναι ότι ο αποχαιρετισμός του στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρος. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φύγει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments