Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Φήμες για πρόταση από Ιταλία

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Φήμες για πρόταση από Ιταλία
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Οι φήμες αναφέρουν ότι μια Ιταλική ομάδα έχει κάνει πρόταση για τον Αφρικανό χαφ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει το παιχνίδι της αγοράς. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο οι σύλλογοι ψάχνουν ευκαιρίες να αγοράζουν φτηνά και να πουλάνε ακριβά μερικά χρόνια αργότερα. Οι “ερυθρόλευκοι” το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν είναι λίγες οι φορές που ήρθαν παίκτες που δεν τους γνώριζε κανείς και στη συνέχεια πήραν μια μεγάλη μεταγραφή με πολλά μηδενικά. Το πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στις πωλήσεις αποτειπόνεται και από το γεγονός ότι έφτασε να πουλάει παίκτες του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ήδη τη φετινή σεζόν ο Κώστας Τσιμίκας πήρε μεταγραφή για την Λίβερπουλ, ενώ και ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα μετά την εξαιρετική σεζόν στο λιμάνι. Ακόμα και ο Γκιγιέρμε που δεν πήγε σε κάποιον μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο, κατάφερε να πάρει μια μεταγραφή που από οικονομικής άποψης θα του δώσει χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής του. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παίκτες που βρίσκονται στα ραντάρ ξένων ομάδων.

Ιταλικές φήμες για Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά είναι ένας παίκτης που έχει ραγδαία εξέλιξη προς τα επάνω. Η τρομερή σωματοδομή του τον κάνει να ξεχωρίζει στο κέντρο, ενώ ο ίδιος ο νεαρός χαφ έχει δουλέψει αρκετά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ακόμα κάτι που μετράει για τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Κατά καιρούς το όνομα του έχει παίξει έντονα στο ρεπορτάζ ομάδων από τη Γερμανία, αλλά και την Ιταλία.

Από τη δεύτερη χώρα υπάρχει έντονη φημολογία για πρόταση προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τη “Sportime”, χθες βράδυ υπήρξαν φήμες πως στον Ολυμπιακό έχει φτάσει πρόταση από ιταλική ομάδα για τον διεθνή άσο. Περισσότερο ο λόγος γίνεται για την Ίντερ κι όχι για τη Μίλαν που επίσης τον είχε στα ραντάρ της. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν διαμηνύσει πως αξιώνουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Καμαρά, ωστόσο το deal θα μπορούσε να γίνει και με λιγότερα χρήματα. Ωστόσο δύσκολα θα γίνει με ένα ποσό λιγότερο από αυτό που κόστισε ο Τσιμίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments