Lifestyle

Αυτό είναι το video με την topless Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτό είναι το video με την topless Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ιώννα Τούνη:H ίδια εξακολουθεί να αναρτά καθημερινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Αν και δεν έμεινε πολύ για να σταματήσουν οι καλοκαιρινές φωτογραφίες με μαγιό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως χάρισε στους followers της την πιο «καυτή» ανάρτηση με την ίδια να ποζάρει σε βίντεό της topless.

H ίδια εξακολουθεί να αναρτά καθημερινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, με τo τελευταίο της post να καθιστά σαφές πως η δεν έχει σκοπό να απαρνηθεί τον πιο σέξι εαυτό της. Τι έκανε αυτή τη φορά; Χάρισε… θέα φορώντας το απόλυτο τίποτα. Και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Δείτε την στο βίντεο:

Η προηγούμενη «καυτή» εμφάνιση της Τούνη πάνω στην κούνια

Η Ιωάννα Τούνη απόλαυε τις  διακοπές της εντός Ελλάδας και συγκεκριμένα, στα φανταστικά ελληνικά νησιά τα οποία είναι η ιδανική επιλογή για τους περισσότερους.

Μετά τις πρώτες της διακοπές, μπήκε σε καραντίνα

Η γνωστή Instagrammer είχε ξεκινήσει τις διακοπές της από τη Μύκονο, το νησί που πάνε όλοι οι celebrities της ελληνικής σόουμπιζ κάθε χρόνο προκειμένου να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Και μετά από το πρώτο μέρος των διακοπών της πέρασε μπόλικες ημέρες σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη καθώς άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, πήραν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους και ήταν θετικά στον κορωνοϊό.

Οπότε, πέρασε μερικές ημέρες σε απομόνωση προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν έχει κάτι και τώρα, διανύοντας την τελευταία εβδομάδα τόσο του Αυγούστου όσο και του καλοκαιριού για το 2020, η όμορφη Ιωάννα είναι σε Σέριφο και Κρήτη απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσα που ντύνει τη χώρα μας. Και μιας είναι λάτρης των φωτογραφιών, δεν γινόταν να μην βγάλει μερικές προκειμένου να τις δημοσιεύσει.

Αλλά τώρα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις

Έτσι, τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία φέτος σεργιανίζει στα ελληνικά νησιά και ταράσσει τα social media με τις «καυτές» αναρτήσεις, μιας και η εκρηκτική Θεσσαλονικιά φροντίζει να «βομβαρδίζει» τον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της.

Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι η μία καλύτερη από την άλλη, με την Ιωάννα Τούνη να κάνει θραύση με τα αποκαλυπτικά και μικροσκοπικά μαγιό της. Κι εννοείται πως κάθε φορά ακολουθεί και ένας χαμός από likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στη Σέριφο από όπου ανέβασε φωτογραφίες από το νησί, όπου ποζάρει πάνω σε μία κούνια, φορώντας ένα σέξι ροζ μπικίνι. «Last but not least» έγραψε στη λεζάντα, ενώ τα σχόλια για τη σέξι πόζα της και το εντυπωσιακό κορμί της έδωσαν και πήραν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments