Αθλητισμός

Τσιτσιπάς US Open: Αποκλείστηκε ο Έλληνας επαγγελματίας τενίστας [vid]

Τσιτσιπάς US Open: Αποκλείστηκε ο Έλληνας επαγγελματίας τενίστας [vid]
Τσιτσιπάς US Open: Δείτε όλα όσα έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Μπόρνα Τσόριτς στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν (US Open) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε μοναδική ευκαιρία να περάσει στον επόμενο γύρο, καθώς απώλεσε 6 match points στο 4ο σετ της αναμέτρησης, όταν και προηγήθηκε με 5-1 και τελικά ηττήθηκε στα 5 σετ από τον Κροάτη με 6-7 (2), 6-4, 4-6, 7-5, 7-6 (4).  Η παρουσία του Τσιτσιπά ολοκληρώθηκε άδοξα σε έναν αγώνα που κράτησε 4 ώρες και 36 συγκλονιστικά λεπτά.

Αυτή του η ήττα πάντως, μπορεί να μην είναι ευχάριστη για τον ίδιο αλλά του δίνει μια καλή ώθηση για βελτίωση. Μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Instagram όπου σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους. «Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Αυτή η αιτία φέρνει την αλλαγή. Κάποιες φορές πονάει. Αλλά στο τέλος όλα γίνονται για καλό. Σε αγαπώ Νέα Υόρκη! Είσαι η αγαπημένη μου», έγραψε το πρωί του Σαββάτου (5 Σεπτεμβρίου) με τους followers του να σπεύδουν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους για τη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξή του.

Δείτε την ανάρτηση από το Instagram του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments