Ελλάδα

Ανατροπή στο Mega Channel

Ανατροπή στο Mega Channel
Mega Channel: Το νέο πρόσωπο των ειδήσεων θα είναι η Ράνια Τζίμα, αν και μέχρι το καλοκαίρι το δελτίο παρουσίαζε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Το Mega Channel θα δοκιμάσει ένα νέο πρόσωπο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Την προηγούμενη σεζόν κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην οποία ο σταθμός είχε επενδύσει. Ωστόσο στη σεζόν που ξεκινάει τώρα η κ. Αναγνωστοπούλου δεν θα είναι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου και τη θέση της παίρνει η Ράνια Τζίμα, έμπειρη δημοσιογράφος, η οποία όμως δεν έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση.

Ο λόγος για αυτήν την ανατροπή φαίνεται να είναι τα χαμηλά νούμερα που είχε το δελτίο ειδήσεων την περασμένη χρονιά, κάτι που προβλημάτισε τους υπεύθυνους που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή ανκοργούμαν, αν και κατά τα υπόλοιπα δεν φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Έτσι από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel θα το παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα στις 19. 45.

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους εποχή, που όλα αλλάζουν και οι ειδήσεις «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το MEGA επιλέγει στην ενημέρωση την σταθερότητα και την έμφαση στην ουσία της είδησης. Επτά μήνες από το ξεκίνημά του, το Mεγάλο Κανάλι βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, αποτελούμενη από ρεπόρτερ, ανταποκριτές, σχολιαστές, με στόχο πάντα την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Η παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ήταν το εφαλτήριο

Μιλώντας για τον δύσκολο, διαφορετικό και απαιτητικό ρόλο που αναλαμβάνει σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν της βραδινής ενημέρωσης στο MEGA η Ράνια Τζίμα σημειώνει αρχικά ότι η παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων τους τελευταίους μήνες ήταν για την ίδια το εφαλτήριο για το επόμενο βήμα.

«Αφήνω κάτι που αγάπησα πολύ» λέει χαρακτηριστικά και εξηγεί ότι αποδέχθηκε την παρουσίαση των μεσημεριανών δελτίων το καλοκαίρι την αποδέχτηκε «με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

«Στο MEGA έχουμε αποδείξει, ότι είμαστε δρομείς αντοχής. Πιστεύουμε, ότι αυτό που προσφέρουμε στον τηλεθεατή, η ενημέρωση,που μιλάει με γεγονότα, η ενημέρωση με αιχμές και «γωνίες», όπου αυτές χρειάζονται , η ενημέρωση με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στον πολίτη και στις αναζητήσεις του θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και θα δικαιώσει τελικά τη δουλειά μας. Η ομάδα μας δυναμώνει μέρα με την μέρα , βρίσκει κοινούς στόχους , αναπτύσσει εσωτερικούς δεσμούς και συνοχή , ανεβάζει ταχύτητα. Είμαι ευτυχής και τυχερή, που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας» προσθέτει η Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments