Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Και τέταρτος νεκρός το τελευταίο 24ωρο – Στα 284 τα θύματα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Και τέταρτος νεκρός το τελευταίο 24ωρο – Στα 284 τα θύματα
Κορωνοϊός Ελλάδα: Μια 90χρονη που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ελπίς» άφησε την τελευταία της πνοή.

Μακραίνει η λίστα των νεκρών που έχασαν τη μάχη με τον ιό στη χώρα, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες άφησαν την τελευταία τους πνοή τέσσερα άτομα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανόντων στους 284. Ειδικότερα, μια υπερήλικας άφησε την τελευταία της πνοή  χθες το πρωί που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» και δεν είχε καταχωρηθεί στο σύστημα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 90χρονη που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Αυγούστου και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό σήμερα και αποτελεί τον τρίτο κατά σειρά. Πρόκειται για έναν 74χρονο που νοσηλευόταν από τις 15 Αυγούστου στο νοσοκομείο της Λέσβου και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για το όγδοο θύμα της πανδημίας στο νησί. Όπως γράφει το Lesvospost, το Σάββατο τρεις ασθενείς με κορωνοϊό διακομίστηκαν από τη Λέσβο σε νοσοκομεία των Αθηνών λόγω επιδείνωσης της κατάστασης τους, εκ των οποίων οι δυο διασωληνωμένοι. Άλλοι δύο ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην εντατική του Βοστάνειου Νοσοκομείου. Υπενθυμίζουμε ότι συνολικά ο αριθμός των νεκρών στην χώρα μας έχει φτάσει στους 284.

Ο τρίτος κατά σειρά θάνατος

Ο θάνατος του 74χρονου είναι ο τρίτος κατά σειρά που σημειώνεται σήμερα. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως ακόμη δύο ηλικιωμένες, άφησαν την τελευταία τους πνοή τη νύχτα στο νοσοκομείο Παπανικολάου της  μετά από επιπλοκές εξαιτίας της πανδημίας. Η μια γυναίκα ηλικίας 75 ετών είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου και νοσηλευόταν στην κλινική Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου. Κατέληξε στις 5:30 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε υποκείμενα νοσήματα , καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Πρόκειται για το 24ό νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε μια 92χρονη, από το γηροκομείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα κατέληξε στις 1:15 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα από το συγκεκριμένο γηροκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments