Lifestyle

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος
Ο 71χρονος διάσημος σταρ αποφάσισε να ασπαστεί την Ορθοδοξία. Δείτε εικόνες από την τελετή βάπτισης.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σύμφωνα με αναμετάδοση του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, βαπτίστηκε Χριστιανός ορθόδοξος. Ειδικότερα και σύμφωνα με το  δημοσίευμα, ο 71χρονος διάσημος σταρ αποφάσισε να ασπαστεί την Ορθοδοξία και η τελετή της βάφτισής του έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ναό Αλεξάνδρου Νέφσκι στο Παρίσι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι βαπτίστηκε στον καθεδρικό ναό”, ανέφερε πηγή του ρωσικού πρακτορείου, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Σμιρνόφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή.

Λίγα λόγια για το διάσημο Γάλλο σταρ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι Γάλλος, πολιτογραφημένος Ρώσος, ηθοποιός του κινηματογράφου, ενώ έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από διακόσιες ταινίες, ερμηνεύοντας  πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του,  έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 ταινίες, και έχει λάβει πολλά βραβεία στις Χρύσες Σφαίρες και σε κινηματογραφικά φεστιβάλ. To 1965, έπαιξε για πρώτη φορά σε κινηματογραφική ταινία, η οποία ήταν μικρού μικρού μήκους και είχε τίτλο “Le Beatnik et le Minet”. Το 1974, έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ταινία “Ο Χορός των Διεφθαρμένων” του Μπερτράν Μπλιε, ο οποίος ήταν μέλος της επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών.

Το 1981, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Ντανιέλ Βιν, “Η επιστροφή του Μαρτέν Γκερ”. Το 1985, κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το 1991, συνεργάστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο, για πρώτη φορά με το γιο του Γκιγιώμ, στην ταινία “Όλα τα πρωινά του κόσμου”. Το 2002, είχε και πάλι το ρόλο του Οβελίξ, στην ταινία “Αστερίξ και Οβελίξ: επιχείρηση Κλεοπάτρα”, στην οποία έπαιξε και η Μόνικα Μπελλούτσι και έκοψε 15 εκατομμύρια εισιτήρια μόνο στη Γαλλία, ενώ το 2012, ο Ντεπαρντιέ κατέφυγε στο Βέλγιο, μετά από μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Φρανσουά Ολλάντ για την υψηλή φορολόγηση των πλουσίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments