Lifestyle

Πηλαδάκης σχέση: Με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο θέατρο

Πηλαδάκης σχέση: Με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο θέατρο
Πηλαδάκης σχέση: Ο επιχειρηματίας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι και περνούν μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που πέρασε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στην καθημερινότητά του. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, απαθανάτισε την ηθοποιό και τον επιχειρηματία στο Θέατρο Άλσος, όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, «Έλα μια Βόλτα». Και φαίνεται πως τα βέλη του έρωτα έχουν χτυπήσει για τα καλά τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, στο πλευρό του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

Οι δύο τους είναι πολύ ταιριαστοί μαζί και περνούν όμορφες στιγμές, ενώ σιγά σιγά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται. Η όμορφη Ναυσικά είναι εκείνη που παραδέχτηκε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης είναι μια από τις αιτίες που δεν μάζεψε ξανά τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. «Σαφέστατα η προσωπική σου ζωή μετράει στο οτιδήποτε κάνεις», ομολόγησε αρχικά η πανέμορφη ηθοποιός και εξήγησε πως είχε αποφασίσει αρχικά να φύγει για το Λος Άντζελες αλλά ορισμένες καθυστερήσεις στη δουλειά της στάθηκαν αφορμή για να μείνει εδώ.

Οι δύο τους είναι πολύ ταιριαστοί και σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Ναυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα της χρέωναν περί σχέσης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον γνωστό ως Ντάνο. «Απλώς είχα αποφασίσει πλέον να μη δίνω στόχο τα προσωπικά μου και να ξεκόψω αυτό το πράγμα, γιατί στο παρελθόν το έχω κάνει και με την προηγούμενη γνωστή μου σχέση οπότε με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και λέω παιδιά δεν θα σας απαντήσω, γιατί αν σας απαντήσω τώρα, θα απαντάω κάθε φορά που μου χρεώνετε τον οποιονδήποτε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments