Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Επίσημα “ερυθρόλευκος” ο Πορτογάλος χαφ

Πέπε Ολυμπιακός: Επίσημα “ερυθρόλευκος” ο Πορτογάλος χαφ
Πέπε Ολυμπιακός: Παίκτης της ομάδας του Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι και επίσημα ο Πορτογάλος χαφ.

Μετά την αποχώρηση του Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να βγει στην αγορά για την απόκτηση χαφ. Οι άνθρωποι της ομάδας έψαξαν αρκετά και τελικά κατέληξαν σε έναν ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλική αγορά την οποία γνωρίζει άριστα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο εκλεκτός ήταν ο Πέπε που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γκιμαράες με μεγάλη επιτυχία. Ο παίκτης βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας αλλά η επίσημη ανακοίνωση δεν είχε βγει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παρά το γεγονός πως υπήρξαν φήμες ότι υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή, το χαρτί που περίμεναν στον Ολυμπιακό για να τελειώσει το deal έφτασε το πρωί της Δευτέρας και έτσι μερικές ώρες αργότερα ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές. Ο 23χρονος χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ομάδα του Πειραιά. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου καθώς το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει με τα περσινά ρόστερ των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων. Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του 78 φορές (8 γκολ), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ξεκινώντας από την U15 φτάνοντας και μέχρι την U21

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα περαιτέρω ενίσχυση στο χώρο του κέντρου. Ο εκλεκτός για τη θέση είναι ο Γιαν Εμβιλά που αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις δυσκολίες της περίπτωσης του ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση και αυτής της σπουδαίας μεταγραφής. Ο Εμβιλά έχει παραστάσεις από τα Γαλλικά και τα Αγγλικά γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments