Αθλητισμός

Μούσα Βαγκέ Ολυμπιακός: Αρέσει στους «ερυθρόλευκους» σκάουτερς ο μπακ της Μπαρτσελόνα

Μούσα Βαγκέ Ολυμπιακός: Αρέσει στους «ερυθρόλευκους» σκάουτερς ο μπακ της Μπαρτσελόνα
Μούσα Βαγκέ Ολυμπιακός: Τον δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα «τσεκάρουν» οι σκάουτερς της ομάδας του Πειραια, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Τον Σενεγαλέζο δεξιό μπακ, Μούσα Βαγκέ φαίνεται ότι τσεκάρουν οι σκάουτερς του Ολυμπιακού. Ο 21χρονος διεθνής μπακ ανήκει στην Μπαρτσελόνα, ενώ στο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε ως δανεικός για τη Νις στη Γαλλία.

Για την υπόθεση του Σενεγαλέζου άσου γράφει η αθλητική εφημερίδα Sportday: «Το τμήμα σκάουτινγκ (Μοντεστό;) φέρεται να έχει κάνει… like στον 21χρονο Σενεγαλέζο δεξιό μπακ, Μούσα Βαγκέ που ανήκει στη Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε πέρυσι στο β’ μισό ως δανεικός στη Νις».

Ο Βαγκέ έχει ήδη συμπληρώσει 14 συμμετοχές με την Εθνική Σενεγάλης και έχει σκοράρει μία φορά με τη φανέλα της, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την περίφημη Ακαδημία ASPIRE στο Κατάρ, πήγε στην Εουπέν στο Βέλγιο και από εκεί τον πήρε η Μπαρτσελόνα.  Σύμφωνα με το Transfermakt, η αξία του φτάνει αυτή τη στιγμή στα 6,7 εκατομμύρια ευρώ.

 Ο Βαγκέ στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

View this post on Instagram

In charge🔋🔋

A post shared by Moussa wague (@moussawague15) on

Δείτε τον Σενεγαλέζο μπακ εν δράσει

Τι γίνεται με τον Ματέους Ρέις

Ο Ματέους Ρέις πιέζει τη Ρίο Άβε να τον αφήσει να αποχωρήσει προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, έντονες είναι οι πιέσεις που ασκεί ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ στην ομάδα του με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στο λιμάνι. Ωστόσο, η πορτογαλική ομάδα αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» στις διαπραγματεύσεις, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει.

Ο Ρέις έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική του Ολυμπιακού και αρνείται να συζητήσει για επέκταση με τη Ρίο Άβε, ενώ δεν ασχολείται με περιπτώσεις άλλων ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Βέβαια, το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς η Ρίο Άβε να έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Ο Ματέους Ρέις φαίνεται, λοιπόν, να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τον αποκτήσει από την πορτογαλική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments