Αθλητισμός

Σεμπάστιαν Φέτελ Άστον Μάρτιν: “Τσέκαρε” τη θέση του για το 2021 ο Γερμανός

Σεμπάστιαν Φέτελ Άστον Μάρτιν: “Τσέκαρε” τη θέση του για το 2021 ο Γερμανός
Σεμπάστιαν Φέτελ Άστον Μάρτιν: Ο Γερμανός πιλότος θα παραμείνει στην Formula 1 και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πριν το ξεκίνησα της φετινής χρονιάς ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αποχωρήσει από την Φεράρι. Το γυαλί έχει ραγίσει από καιρό και φέτος βλέπουμε με κάθε τρόπο ότι έχει χαθεί η χημεία που υπήρχε. Σε αυτό έχει βοηθήσει και το μονοθέσιο της Ιταλικής ομάδας που πάει από το κακό στο χειρότερο στα χέρια και των δυο οδηγών. Εδώ και μήνες λοιπόν γνωρίζαμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποχωρεί από την ομάδα. Παράλληλα γνωρίζαμε ότι ο αντικαταστάτης του είναι ο Κάρλος Σάινθ που αφήνει την Μακλάρεν. Το ντόμινο των αλλαγών ολοκληρώθηκε με τον Ρικιάρντο να μετακομίζει στην βρετανική ομάδα για το 2021.

Ο Γερμανός βρέθηκε σε ένα σταυροδρόμι. Οι επιλογές του ήταν λίγες καθώς οι θέσεις για το 2021 ήταν περιορισμένες, τουλάχιστον για τις ομάδες που μπορούν να του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Πάντα υπήρχε και το ενδεχόμενο της απόσυρσης για τουλάχιστον ένα χρόνο. Τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονη φημολογία ότι έχει δώσει τα χέρια με την Racing Point που από του χρόνου θα είναι η ομάδα με το όνομα της Άστον Μάρτιν. Η Βρετανική εταιρία θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Επίσημα στην Άστον Μάρτιν ο Φέτελ

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σέρχιο Πέρεθ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Racing Point στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτό άνοιξε το δρόμο για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του Φέτελ με τη νέα του ομάδα. Μόλις λίγες ώρες αργότερα η Βρετανική ομάδα ανακοίνωσε ότι το 2021 ο Γερμανός θα τρέξει με τα χρώματά της. Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Φέτελ θα είναι οδηγός της ομάδας για το 2021, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην πιλότος της Red Bull δήλωσε χαρούμενος που θα οδηγήσει για μια θρυλική μάρκα, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. «Είμαι χαρούμενος που επιτέλους μοιράζομαι τα νέα για το μέλλον μου. Είμαι περηφάνος να ανακοινώσω ότι θα είμαι οδηγός για την Aston Martin το 2021. Είναι μία νέα περιπέτεια για μένα, με μια θρυλική εταιρεία», σημείωσε ο Φέτελ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments