Lifestyle

Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Βασίλη Καρρά

Αυτό είναι το νέο επάγγελμα του Βασίλη Καρρά
Βασίλης Καρράς: Αλλάζει καριέρα ένας από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές.

Ο Βασίλης Καρράς αλλάζει επάγγελμα και πλέον φαίνεται πως αποχωρεί από τις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, επιλέγοντας κάτι διαφορετικό εντελώς.

Έτσι, βρέθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρά του, και δηλώνει αγρότης καθώς ο ίδιος, εργάζεται πλέον για τη φάρμα «Karra’s Farm», στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, όπως αποκάλυψε στο «GR Times», είχε ρίξει πάρα πολλά χρήματα χωρίς να πάρει καμία κρατική επιδότηση.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, εξομολογήθηκε πως η κρίση στον χώρο του τραγουδιού και της νύχτας τον οδήγησε να αναζητήσει το νέο του επαγγελματικό βήμα για το οποίο αισθάνεται πολύ υπερήφανος καθώς όπως λέει, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα, μιας και «η χώρα μας αυτό είναι που έχει να δώσει».

«Το κτήμα μου παράγει κεράσια, σύκα, σταφύλια και ελιές. Κάνω τον αγώνα μου προσπαθώντας στα προϊόντα μου να μην ρίχνω φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία, όσο μπορώ δηλαδή πιο ελαφριά, προκειμένου να μην φτάνουν στον καταναλωτή πολύ βαριά μέταλλα. Θα κάνω τον αγώνα μου και πιστεύω να πετύχω», δήλωσε χαρακτηριστικά οΈλληνας λαϊκός τραγουδιστής και ένας από τους πιο δημοφιλείς.

Έχει δουλέψει και ως μηχανικός αυτοκινήτων

Να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και έχει δύο αδέλφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 ετών, πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του «Εγώ αγάπη μου, εγώ».

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη ενώ του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι «ο Άρχοντας της καψούρας», διατηρώντας μια σταθερή πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους. Η πορεία του από το 1980, που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο ήταν ανοδική και από το 1986 και έκτοτε όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ έχεις Κάνει Αλήτη», που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments