Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: 1-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Με τον Χρήστο Τζόλη να σκοράρει ξανά, ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, η οποία έβγαλε ανακοίνωση για τη διαιτησία στη μέση του αγώνα.

Είναι το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ και φρόντισε να το δείξει και στην 1η αγωνιστική της Super League 2020-21. Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη που σκόραρε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λάρισα και φρόντισε να ξεκινήσει ο «Δικέφαλος» με τους 3 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ υπέρ τους. Ανακοίνωση για τη διαιτησία έβγαλε η ΑΕΛ στη μέση του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Κύριε Τσαγκαράκη σε παρακαλούμε μετά το ματς να δεις τις 2 φάσεις που έδωσες κίτρινη κάρτα στον Σεσέροβιτς και στον Ντουρμισάι και μετά να δεις πόσες κίτρινες κάρτες έπρεπε να δώσεις στον Μιχαηλίδη για τα φάουλ στον Ντουρμισάι και τι χρώμα κάρτα έπρεπε να δώσεις στη γροθιά του Τζόλη στο πρόσωπο του Σεσέροβιτς που δεν έδωσες ούτε καν φάουλ.

Ελπίζουμε ο κ. Κλατενμπεργκ να αντιληφθεί σύντομα ότι στην Ελλάδα το μεγάλο πρόβλημα που το ποδόσφαιρο δεν πηγαίνει μπροστά είναι κυρίως οι διαιτητές που ανάλογα με το χρώμα και το όνομα της ομάδας σφυρίζουν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Με τον κ. Τσαγκαράκη, τον γιο του γνωστού Τσαγκαράκη του παρελθόντος είχαμε το ίδιο πρόβλημα και στο παιχνίδι στην Ξάνθη πέρυσι που ενώ κερδίζαμε 0-1 εκτός έδρας, με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες στα αμυντικά χαφ και στα στόπερ, μας οδήγησε σε αναγκαστικές αλλαγές στους καλύτερους μας παίκτες, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα δικό μας ματς και την έξοδο μας στην Ευρώπη».

Ο Τζόλης πέτυχε το γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι στο 16ο λεπτό. Ο Μπίσεσβαρ σήκωσε την μπάλα προς τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος στην κίνηση έκανε το σουτ και νίκησε τον γκολκίπερ της ΑΕΛ, Γκέργκελι. Στο 44′ ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία με τον Σβαμπ, ενώ στο 47′ ο Ντουρμισάι δύο φορές πλάσαρε, αλλά δεν βρήκε στόχο, με τον Μιχαηλίδη να διώχνει τελικά τον κίνδυνο.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ έχασε ο Άκπομ στο 62′. Ο Πέλκας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Άγγλο επιθετικό που απλά έπρεπε να πλασάρει σε κενή εστία αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε τσαφ και είδε την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του.

Στη συνέχεια ο «Δικέφαλος» είχε ευκαιρίες με τους Σβαμπ (δύο φορες) και τον Τζόλη, ενώ η ΑΕΛ μπορούσε να φύγει με την ισοπαλία αν ο Τρούγιτς έβρισκε στόχο στο 94′. Τελικά, είδε τον Ίνγκασον να βάζει την προβολή και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπίσεσβαρ (89’ Κρέσπο), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Γιαννούλης, Πέλκας (76’ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (89’ Ζαμπά), Άκπομ (79’ Σβιντέρσκι).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος (89’ Γρηγορόπουλος), Μιχαήλ, Ζίζιτς, Φιλίπ (89’ Μαϊδάνος), Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (57’ Πλατέλλας), Τόρζε (81’ Πινακάς), Τρούγιτς, Ντουρμισάι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments